Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s osmijehom na licu

Iva Todorić pohvalila se darom od posebnog muškarca: 'Kad čovjek voli ženu'

Foto: Instagram
1/6
17.09.2020.
u 13:07

Kći Ivice Todorića pozirala je s velikim buketom u ruci na kojem je bila i poruka koja glasi: 'Da vidim taj osmijeh.'

U svibnju prošle godine kći Ivice Todorića, Iva Todorić, obznanila je da se razvodi od supruga Hrvoja Balenta, a proteklih mjeseci sve su glasnija šuškanja o novom muškarcu u njezinu životu. Priče o novoj ljubavi dodatno je rasplamsala i sama Iva koja se na svom Instagramu pohvalila golemim buketom cvijeća koji je na njezinu adresu stigao uz poruku: 'Da vidim taj osmijeh.'

1/10

Samozatajna Iva nije otkrila tko je pošiljatelj koji ju je iznenadio romantičnom gestom, no uz objavu je jasno dala naslutiti da je dar stigao od jednog, njoj posebnog muškarca jer je uz fotografiju na kojoj pozira s cvijećem napisala stihove pjesme  ''When a man loves a woman'' Michaela Boltona.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Iva se od Hrvoja Balenta rastala nakon 18 godina braka, a zajedno imaju troje djece. Da im je brak u krizi, dalo se naslutiti još prije dvije godine kada je na društvenim mrežama promijenila prezime iz Balent u Todorić.

U ožujku ove godine na Instagramu je objavila prvu fotografiju s novim dečkom, a poslije i drugu. Na jednoj je njegovo lice sakrila emotikonom srca. "Ljubav je u zraku", poručila je na fotografiji, a na drugoj je napisala: "Šaljemo ljubav". Iva i njezin novi partner također su snimljeni kako šeću Knez Mihailovom u Beogradu, okrenuti od kamere. Nagađanja o novoj ljubavi započela su još prošlog ljeta kada je snimljena u društvu mlađahnog muškarca, no tada je tvrdila da joj je to samo prijatelj. Muškarac s novih fotografija jako nalikuje na njega, a čak se i prošlog ljeta govorilo o tome kako je iz Beograda.

Foto: Instagram screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:03 17.09.2020.

Hvala na još jednom laksativ članku.

DA
damyr26
21:03 17.09.2020.

Ja ja mislio da je dobila 200 gr parizera.

BL
blackpetar
17:35 17.09.2020.

nevjerovatno čim nam pune glavu,jučer članak o istoj te o načinu bezobraznog življenja gdje kraljica satre 300.000 franaka na kartici koje btw nije zaradila a danas je sva onako happy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije