Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Igrači su s trga otišli punog srca"

Iva Šulentić u emisiji nije mogla sakriti suze nakon lijepih riječi koje joj je uputila team menadžerica vatrenih

Foto: HRT
1/8
28.12.2022.
u 18:44

Zajedno s Lukom Bulićem Iva je vodila doček vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića i na društvenim mrežama su naišli na brojne negativne komentare za svoj posao.

U HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma" danas je gošća bila Iva Olivari team menadžerica naše nogometne reprezentacije, a voditeljica današnje emisije je bila Iva Šulentić. Na početku razgovora je Iva Olivari rekla kako se dojmovi nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Kataru još nisu slegli, a ovu prigodu je iskoristila i da se posebno zahvali Ivi, koja je nakon dočeka vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića zajedno s Lukom Bulićem naišla na brojne negativne komentare na društvenim mrežama. 

- Želim se zahvaliti tebi i Luki na odlično odrađenom poslu. Nažalost, mi smo svi svjedočili hajki koja je uslijedila danima nakon dočeka, ali ono što ja mogu reći, a vjeruj mi da je iz prve ruke, jest da su se igrači osjećali odlično na Trgu, da su bili sretni i zadovoljni i da su s Trga otišli punog srca i zato velike čestitke i hvala tebi i Luki Buliću - rekla je Iva Olivari, na što voditeljica Iva Šulentić nije mogla sakriti suze i zahvalila se na Ivi na ovim lijepim riječima. 

- Znala sam da će do ovoga doći jer si hrabra žena koja se ne boji reći što misli i hvala ti na tome - rekla je Iva Šulentić. U nastavku razgovora Iva Olivari je pričala o svom poslu i vatrenima.

- Kad bih krenula objašnjavati što sve radim jedna emisija nam ne bi bila dovoljna, ukratko je moj posao je vezan za administraciju i logistiku i taj posao koordiniram, naravno ne sama jer je tu zbilja puno posla. Surađujem s izbornikom i njegovim stručnim stožerom kao i našim kondicijskim trenerima i medicinskim timom - rekla je Iva. Dodala je kako su svi vatreni pozitivni i divni dečki i uvijek im je na dispoziciji i otkrila je kako je s Dominikom Livakovićem svaki dan pila kavu u Dohi. 

VIDEO Gvardiol i Brozović su se zabavljali na vrhu autobusa, pa se Brozović poskliznuo i pao

Komentara 91

JO
johnny16
19:35 28.12.2022.

pa nisu Vatreni bili "puni srca" zbognive sulentic sigurno. cijeli trg je pjevao svaku pjesmu s Vatrenima, a Iva skrenula u lijevo

BI
bikica7
19:13 28.12.2022.

Jadna si, milijuni ljudi vidjelo je tvoje otimanje mikrofona a da se ne govori o histeriji tvog nastupa.

OP
Ocvali pupoljak
20:12 28.12.2022.

I meni je došlo da placem. Zbog Ivinog arlaukanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije