Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar provod

Iva Majoli s novim dečkom Uskrs će provesti u Miamiju

iva majoli (1)
pixsell
06.04.2012.
u 12:00

Njezina petogodišnja kći Mia trenutačno je u predškolskom teniskom kampu, a blagdane će provesti s tatom Stipom Marićem

Simpatije Ive Majoli prema 41-godišnjem poduzetniku Denisu Popoviću prerasle su u pravu ljubav. Zbog novog dečka Iva, koja je još službeno u braku sa Stipom Marićem, uskrsne blagdane neće provesti u Zagrebu, već u toplom Miamiju, kamo je s Denisom odletjela prije nekoliko dana, a gdje im se naknadno pridružila i Ivina najbolja prijateljica Idora Hegel.

Dok se bivša tenisačica s ljubavnikom i prijateljicom zabavljala u Sjedinjenim Državama, gdje će Denis danas proslaviti i rođendan, njezina petogodišnja kći Mia boravila je u predškolskom teniskom kampu u Novom Vinodolskom.

S uskoro bivšim suprugom Stipom, 35-godišnja Iva dogovorila se da Mia za Uskrs bude s njim.

Marić će stoga danas tijekom dana kćer odvesti iz teniskog kampa.

Otkako se prije dva mjeseca “zakuhala” razvodna drama između Ive Majoli i Stipe Marića, u kojoj je prvo ona optužila njega za prijevaru, pa on nju, par se, unatoč nesnošljivosti, uvijek bez povišenih tonova uspijevao dogovoriti o brizi za kćer.

Zaraćeni supruzi 12. travnja imaju zakazano ročište zbog brakorazvodne parnice, na koje će Iva poslati samo odvjetnika ako se dotad ne vrati s romantičnog putovanja.

Komentara 17

OL
olovka
12:50 06.04.2012.

Dali ovakvim zenama na pamet pada ista osim seksa?

PA
papaciune
13:57 06.04.2012.

nebi je ni moletama taka...

OB
-obrisani-
17:54 06.04.2012.

pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije