Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Iva Jerković iznenadila pratitelje, pokazala kćerkicu Rinu Ami prvi put nakon što ju je rodila

Foto: Instagram
1/9
26.12.2020.
u 17:05

Inače, Iva je u veljači ove godine rodila djevojčicu Rinu Ami. RTL-ova voditeljica posvetila obitelji, ali odlučila je ipak da će biti na skraćenom porodiljnom i vratila se poslu u salonu ljepote.

Poduzetnica i voditeljica Iva Jerković na Instagramu je ove godine objavila fotke svoje kćerkice Rine Ami. To je prvi put da je Iva pokazala svoje prvo dijete na društvenim mrežama. Jerković je obavila nekoliko fotki malene kako bi čestitala Božić pratiteljima, te se iz njih vidi da je Rina Ami već prohodala

Foto: Instagram screenshot

Inače, Iva je u veljači ove godine rodila djevojčicu Rinu Ami. RTL-ova voditeljica posvetila obitelji, ali odlučila je ipak da će biti na skraćenom porodiljnom i vratila se poslu u salonu ljepote.  Nekoliko mjeseci nakon poroda progovorila je o trudnoći i majčinstvu, ali i o udaji. 

"Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten", ispričala je za medije tada i rekla da je rođenje njihove kćeri upotpunilo život nje i partnera Josipa Antića, a dodala je i da su odluku o imenu Rina Ami donijeli zajedno, kao i da je Josip strpljiv i brižan otac.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar drug Joža
drug Joža
11:50 27.12.2020.

To je ona šta polugola hoda na televiziji okreće kocke sa glupastim osmjehom od uha do uha? Ne može to svatko, treba se školovati za to

DE
DeepState
18:24 26.12.2020.

A di je tatica haahaha?

Avatar Barba
Barba
19:57 26.12.2020.

Koliko upglu moraš biti da vlastitom djetetu uništiš život takvim imenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije