Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javlja se iz kreveta

Iva je pobijedila u srpskom realityju, a sada vodi neobičnu vremensku prognozu

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/9
08.10.2020.
u 08:56

Da, dobila sam posao na Red TV-u, to je idući veliki projekt Željka Mitrovića, zasad vodim emisije ponedjeljkom, srijedom i petkom, otkrila je Iva.

Iva Grgurić pobijedila je u prošloj sezoni srpskog reality showa "Zadruga" i osvojila je novčanu nagradu od 50 tisuća eura. Nakon pobjede govorila je kako želi dio osvojenih novaca uložiti u svoju pjevačku karijeru, ali taj plan je zasad na čekanju i Iva je trenutačno karijeru usmjerila u drugom smjeru. Dobila je posao voditeljice vremenske prognoze na Red TV-u.

– Da, dobila sam posao na Red TV-u, to je idući veliki projekt Željka Mitrovića. Zasad vodim emisije ponedjeljkom, srijedom i petkom – otkrila je Iva za 24 sata. Ova vremenska prognoza koju vodi Iva nije klasična i kako novopečena voditeljica kaže, to je neka vrsta parodije i cilj je da bude zanimljiva.

Foto: imdb

– Dojadile su nam svima te uštogljene vremenske prognoze na televiziji. Uostalom, svi imamo pametne telefone i možemo provjeriti prognozu kad hoćemo. Cilj je da zbog mojeg predstavljanja ljudi čekaju ovu emisiju – objasnila je Iva. Nema sumnje kako će ova prognoza privući pažnju jer je Iva u prvoj emisiji prognozu počela voditi iz kreveta u kratkoj crnoj haljini. Dio novca koji je osvojila u showu "Zadruga" uložila je u svoj izgled, a planira i pokretanje biznisa koji je vezan uz kozmetiku i uređivanje. Završila je tri kozmetička tečaja, a iz Londona je naručila uređaj od 4500 eura koji radi face lifting, ali bez kirurškog zahvata.

Ključne riječi

Komentara 2

IM
Inmerps mod aZ
09:40 08.10.2020.

dvib - dnevne vijesti iz bugarske

Avatar saaarac
saaarac
09:00 08.10.2020.

Kakav životni doseg čovječe... žao mi te ćerce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije