Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča

Isprva su skrivali ljubav, a onda su se vjenčali nakon samo godinu dana veze

Goran i Nives Ivanišević/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/9
29.01.2020.
u 09:46

Naš najbolji tenisač svih vremena Goran Ivanišević i njegova supruga Nives ovih dana imaju razloga za slavlje.

Nekadašnji svjetski reket broj dva Goran Ivanišević u srpnju ove godine postat će prvi Hrvat koji je primljen u Tenisku kuću slavnih. Osvajaču Wimbledona iz 2001. godine pristižu brojne čestitke, a s njim ponosno stoji supruga Nives Ivanišević koja je ujedno i prva osoba koja je doznala da će njezinu dragom biti dodijeljena titula najboljeg.

Inače, ljubavna priča Gorana i Nives nije posve obična. Vjenčali su se nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. godine, a u ožujku 2018. obznanili su da čekaju prvo dijete. Za vezu bivšeg tenisača i radijske voditeljice doznalo se u jesen 2016., a blještavi prsten koji je Nives pokazala mjesecima poslije dao je naslutiti kako par uskoro planira vjenčanje.

Ni jedno ni drugo nije tada htjelo potvrditi zaruke, a tako je bilo i s informacijom da su se vjenčali. Nives se samo slatko nasmijala na to i rekla da nema komentara, a Goran je pri pokušaju kontaktiranja isključio mobitel. Njemu je ovo drugi brak, a njoj prvi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

On se prije sedam godina razveo se od bivše manekenke i poduzetnice Tatjane Dragović, s kojom je bio dugih 17 godina. U tom braku Goran i Tatjana dobili su dvoje djece – Amber Mariju i Emanuela. Amber je inače dobila ime po Tatjaninoj kolegici i prijateljici, supermodelu Amber Valetti, a mlada je djevojka uspješna jahačica koju roditelji podržavaju u tom sportu.

U rujnu 2018. godine Goran i Nives postali su roditelji sinu Oliveru.

– Nekoliko stvari mi je jako važno u životu pa ću nastojati to prenijeti svome djetetu. Prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali uvijek trebaš dati sve od sebe – objasnila je Nives kada su je pitali koje vrijednosti želi usaditi malom Oliveru, svojem prvorođencu i tada otkrila da smatra kako će ona biti stroža od Gorana.

– Goran je puno toga doživio, a ja sam više zaštitnički nastrojena pa već vidim da ću biti ta koja će nešto zabraniti ili prigovoriti – objasnila je voditeljica koja planira svoj povratak na radio u rujnu ove godine. 

Ivanišević ne komentira privatni život u javnosti, ali za IN magazin otkrio je kako su on i Nives potpuno prilagodili živote Oliveru.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

– Oliver je sada glavni, Oliver je najmanji i najslađi i najveće veselje. Još nije počeo sto posto hodati, ali polako se pridržava. Mama po kući sve lijepi i pazi, sve je to osigurano, ali to je jedna velika sreća, u ovim mojim godinama, poslije dvoje djece. A i svi mu se vesele, i brat i sestra, tako da je to zbilja jedno veliko, veliko veselje – rekao je u listopadu prošle godine, dva tjedna nakon što je proslavio 48. rođendan.

Podsjetimo, današnji trener Novaka Đokovića i jedan od naših najboljih tenisača svih vremena 18. srpnja bit će primljen u Tenisku kuću slavnih. Uz njega će tamo biti primljena i Conchita Martinez koja je svojedobno dosegnula broj dva na WTA listi najboljih tenisačica.

Komentara 3

GR
grodar
11:01 29.01.2020.

nije s njim zbog ljepote

PI
Piksy
15:38 30.01.2020.

On mi je uvijek bio bezvezna pojava a ona je srednja zalost

AL
AlienattacK
10:15 29.01.2020.

Šta bi trebali biti sto godina u vezi da ne bi bilo "nakon samo godinu dana"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije