Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško djetinjstvo

Ispovijest Vinkovčanke iz realityja: 'Kući sam išla u suzama, djeca su mi se smijala'

Foto: Instagram
1/9
17.10.2020.
u 10:00

Nakon sudjelovanja u zabavnim emisijama, Josipa je najviše pozornosti privukla otvaranjem profila na stranici OnlyFans gdje prodaje svoje provokativne fotke.

Vinkovčanka Josipa Karimović široj je javnosti postala poznata još kada je prije dvije godine sudjelovala u showu 'Ženim sina', a bila je i u srpskim 'Parovima'. 

Nakon sudjelovanja u zabavnim emisijama, Josipa je najviše pozornosti privukla otvaranjem profila na stranici OnlyFans gdje prodaje svoje provokativne fotke.

- Mojim roditeljima su se dogodile neke stvari u životu i nismo baš imali novca. Ja sam išla u srednju školu i putovala sam svako jutro, za školu sam dobila uvijek nešto sitno, tek toliko da ne budem gladna. Sjećam se jednog perioda, svi su imali najnovije mobitele, a ja sam imala neki stari mobitel na preklapanje i osjećala sam se užasno - kazala je Josipa za nacionalonline.rs.

Dodala je kako su joj se vršnjaci smijali i da je zbog toga često išla kući u suzama.

- Ali i još mnogo drugih stvari što su izmišljali za mene. Iskreno, jedne traperice i jedne crne hlače sam nosila cijelu školsku godinu - priznala je i dodala da se s vremenom roditeljima stabilizirala financijska situacija, a sada ima i svoj novac. 

- Ne hvalim se niti ističem to, ali ja koliko god mogu pomažem ljudima kojima je to najpotrebnije jer, ponavljam, nažalost znam kako je to kada nemaš - zaključila je Karimović.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
10:34 17.10.2020.

Nekad su joj se smijala djeca, sad joj se smiju odrasli. Oni malo "podkapacitirani" se pale na plastiku.

PE
Pederi
10:57 17.10.2020.

Nije imala za novi iPhone pa se počela baviti prostitucijom. A jadna.

CO
coky
11:22 17.10.2020.

Što nisi išla kod neke same bake, pa joj iscjepala drva i malo s njom porazgovarala ? To bi ti više ispunilo dušu, nego ono lažno što dobivaš...sad si mlada i kao poželjna, samo neznam kome normalnom kad pogleda te tvoje slike, tako da tvoj eventualni brak može trajati, dok ne dobiješ celulite. Izgleda da je većini ljudi suđeno ono, kasno je kad iz guzice u glavu dođe...a tad je fakat kasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije