Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suludi masakr

Ispovijest glumca: Sestra mi je bila u Vegasu, stigla je stravična poruka

Dean Norris
Press Association/PIXSELL
08.10.2017.
u 12:04

Dean Norris je rekao kako se nada da će ovo preokrenuti neke stvari i da će se krenuti prema promjeni zakona o kontroli oružja

Glumac Dean Norris poznatiji kao Hank Schrader iz serije "Breaking Bad" ispričao je što je proživljavao kada je saznao da je njegova sestra bila na festivala country glazbe u Las Vegasu kada se dogodio pokolj u kojem je živote izgubilo, 59 osoba a više od 500 je ranjeno. Kada se dogodio napad sestra mu je poslala nekoliko stravičnih poruka.

Naime, on je bio u Londonu na snimanju filma kada je u ponedjeljak ujutro primio panične poruke svoje sestre.

"Bila je na koncertu sa svojim prijateljima. Nisam znao da je uopće bila na koncertu. Bilo je očito užasno. Sumnjam da je potpuno shvatila što joj se zapravo dogodilo. Morat ću s njom razgovarati, paziti na nju jer je to vrlo traumatično", rekao je glumac.

"Bio je to osobni šok, probudio sam se, a dvije osobe su upucane u Las Vegasu, a onda je bilo 20, a zatim se okrenulo na 50", govori Norris. "Zatim dobivam poruku:" Ušli smo u neku sobu za opskrbu", dodao je. I njegova supruga, kaže imala je dobrog prijatelja koji je također bio na koncertu.

Ova stravična tragedija opet je aktualizirala rasprave o strožim zakonima za držanje oružja, što mnogi smatraju jednim od glavnih uzroka ovakvih pokolja. Tako je i Norris rekao kako se nada da će ovo preokrenuti neke stvari i da će se krenuti prema promjeni zakona o kontroli oružja. Dodao je i kako je osobno posjedovao oružje i da bi zakon trebao promijeniti.

Dean Norris
1/21

Podsjetimo, Stephen Craig Paddock, 64-godišnji umirovljenik, otvorio je vatru u nedjelju na posjetitelje festivala country glazbe u Las Vegasu prije nego je počinio samoubojstvo u svojoj hotelskoj sobi.To je najgori pokolj u novijoj američkoj povijesti

"Uvijek se činilo kao da se to događa negdje drugdje ... nikad mi se tako nešto neće dogoditi, nikada se neće dogoditi nama. Ali, možda je ovo lagana točka preokreta. Tamo je bilo 22.000 ljudi. Pitam se hoće li to na neki način ubaciti malo više energije u raspravu", dodao je glumac za Independent.

Komentara 2

QU
quovadis
19:39 08.10.2017.

Koga boli kardan za bolesne, praznoglave Americke ovce ? Nema to pomoci.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:37 22.05.2018.

Nije se sam ubio, policija ga je ubila. I ovo je samo jos jedan pokusaj sorosa, clintona I obame da nastete. Americi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije