Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se nje?

Isplivale su stare fotografije Kerumove prve supruge koju je ostavio zbog 24 godine mlađe Fani

Split: Na groblju Lovrinac pokopan punac Željka Keruma
Foto: Vanja Zubcic - Vecernji list
1/11
27.06.2023.
u 13:08

Kerum je 2009. godine priznao da je već nekoliko godina u vezi sa svojom sadašnjom suprugom Fani i da čekaju dijete

Bivši gradonačelnik Splita, poduzetnik Željko Kerum (62) već je 10 godina u sretnom braku s 24 godine mlađom Fani Kerum, koja se prije udaje za njega prezivala Horvat. U braku su dobili i troje djece, sinove Zvonimira i Franu te kćer Eleonoru. No, bivši gradonačelnik iz prvog braka s Ankicom Lalin ima još dvoje djece – sina Joška te kćer Nevu.

Naime, on i Ankica vjenčali su se još 1. srpnja 1989. godine u Vatrogasnom domu u Kaštel Sućurcu, a prije vjenčanja bili su pet godina u vezi. Upoznao ju je na splitskoj Rivi kad je imala 22 godine, a u to vrijeme radila je kao pripravnica na sudu.

Godine 1990. godine dobili su kćer Nevu, a 1992. sina Joška pa se Ankica posvetila odgoju djece dok je Željko uhodavao i širio posao.

VEZANI ČLANCI

Ankica se nekako uvijek držala dalje od očiju javnost i voljela je svoju privatnost, zbog čega su njezine fotografije prava rijetkost. Međutim, sada su isplivale neke njezine fotografije iz 2011. godine, dvije godine nakon što se doznalo za Fani i Željka. 

24.03.2011., Split - Bivsa supruga splitskog gradonacelnika Ankica Kerum. rPhoto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Podsjetimo, Kerum je 2009. godine priznao da je već nekoliko godina u vezi sa svojom sadašnjom suprugom Fani i da čekaju dijete, iako je tada još bio u braku s Ankicom. Još od 2008. on i Ankica nisu živjeli zajedno te se u međuvremenu za Keruma počeo vezati velik broj priča o preljubu. Dana 19. listopada 2009. tijekom gostovanja na TV Dalmaciji javnosti je obznanio da se razvodi od supruge te odlazi živjeti s 24 godine mlađom Fani Horvat. Sin Frane rodio mu se 21. ožujka 2010. godine. S Fani se počeo viđati još 2004. godine.

Njegovo priznanje na televiziji bilo je prvo javno priznanje preljuba nekog političara.

– Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete – rekao je Kerum i svojim riječima šokirao sve prisutne i gledatelje.

Ankica je tada ostala živjeti u njihovoj obiteljskoj kući na Trsteniku s djecom, dok se Željko s Fani preselio u obnovljenu kuću na Mejama. 

VIDEO Nataša Janjić i Ivo Perkušić o dojmovima nakon nastupa

Komentara 9

Avatar votum
votum
13:38 27.06.2023.

Lalin. Radila u Jugobanci. Ćaća imao kućerinu "zarađenu" u Jugovini u čijoj je garaži Kerum počeo biznis/preprodavao humanitarnu pomoć. Kerum iz Ogorja, partizanština ka i Milanovićeve Glavice. I... Tko je ono pokrao Hrvatsku? Hrvati? 😏 Jugosloveni lopovi i onda i sad!

DZ
Dzasmin
14:49 27.06.2023.

Kerum je tako zgodan, tako senzualan, tako sarmantan, tako lijep, tako vitak, pa koja ga ne bi htjela?!!

MI
Mira1901
22:38 27.06.2023.

Možda noćas zaspim... od temperature

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije