Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju dijete

Isplivale šokantne poruke: Reperica prekinula vezu zbog seksa u troje?

Foto: PA/Pixsell
1/5
06.12.2018.
u 11:30

Izgleda da je Offset prevršio svaku mjeru kada je poslao poruku ženi pod imenom Summer Bunni i dogovarao seks s njom i repericom Cuban Doll te im obećao platiti avionske karte kako bi se našli

Reperica Cardi B na Instagramu je u utorak najavila da je prekinula s reperom Offsetom iz Migosa.

Prekid se dogodio pet mjeseci nakon što im se rodila kći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There you go..peace and love

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Zanimljivo je da je to učinila točno u vrijeme kada su isplivale šokantne poruke u kojima Offset dogovara seks u troje, koji ne uključuje Cardi, javlja TMZ. Izgleda da je Offset prevršio svaku mjeru kada je poslao poruku ženi pod imenom Summer Bunni i dogovarao seks s njom i repericom Cuban Doll te im obećao platiti avionske karte kako bi se našli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#complexcon #pillowtawkk ✔️

A post shared by Lets Talk About It... (@pillowtawkk) on

Svi pokušavaju doznati razlog prekida, pogotovo zato što je ona nedavno završila na policiji jer je naručila napad na dvije konobarice striptiz-kluba s kojima ju je Offset navodno prevario – a tada su ostali zajedno i činilo se da je sve u redu s njihovom vezom.

Ni Cardi ni Offset nisu komentirali navodnu prevaru, on je samo ispod videa u kojem Cardi najavljuje prekid komentirao: "Pobijedili ste."

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Apsalar
Apsalar
12:07 06.12.2018.

Jednom rječju-flundre.

Avatar Apsalar
Apsalar
12:06 06.12.2018.

Američka verzija Šuputica, Severina, Rozgi, ŽanaMarija, Bačićka...

Avatar rubinet
rubinet
14:02 06.12.2018.

evo i ja sam šokiran....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije