Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astro analiza

Poznatoj glumici smrt jedne osobe ostavila je u njoj prazninu koja je ispunjena strahom od gubitak

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
28.02.2021.
u 22:00

Kada su se roditelji razveli, Julia Roberts je sa sestrom živjela s mamom, a brat Eric, poznati glumac, živio je s ocem. Njoj je nedostajao otac kojeg je jako voljela, a bratu je nedostajala ljubav i pažnja mame.

Jedna od najpoznatijih i najljepših američkih glumica, zgodna žena Julia Roberts, osim filmskim nagradama, može se pohvaliti da je najplaćenija glumica u svojoj generaciji.

Rođena je u znaku Škorpiona, s podznakom u Raku. Od djetinjstva je bliska kazalištu jer su njezini roditelji vodili kazališnu školu. Mama je glumila, a otac je uz glumu pisao scenarije. Kada su se roditelji razveli, Julia je sa sestrom živjela s mamom, a brat Eric, poznati glumac, živio je s ocem. Njoj je nedostajao otac kojeg je jako voljela, a bratu je nedostajala ljubav i pažnja mame. Ni danas s bratom nema dobar odnos iako joj je on omogućio prvu filmsku ulogu. U 21 godini glumeći uz iskusne i poznate glumice Shirley MacLaine i Sally Field, Julia postaje zvijezda filma “Čelične magnolije”, a potom je uslijedila glavna uloga u filmu “Zgodna žena”’ sa slavnim Richardom Gereom. Žudeći za sigurnosti koju nije osjećala u djetinjstvu, za toplinom doma, ali i zbog svojih poslovnih sposobnosti, ona voli uložiti novac u lijepe nekretnine.

Vrlo je aktivna u UNICEF-u putujući po svijetu kako bi podržala djecu bez roditelja, koja žive u siromaštvu, koja nemaju uvjete za obrazovanje. To je ispunjava emocionalno i pomaže joj da ostane prirodna. Vrlo je zanimljiv njezin ljubavni život. Imala je puno partnera, a od njih je bježala čim bi veza postala ozbiljna. Baš kao njezin filmski lik u “Odbjegla nevjesta”, i ona je bježala, jednom čak i pred oltarom. Popis bivših partnera doista je impozantan: Benjamin Bratt, Lian Neeson, Dylan McDermott, Kiefer Sutherland, Jason Patric, Lyle Lovett, Daniel Day-Lewis, Matthew Perry i drugi. Sve dok nije upoznala kamermana Dannyja Modera, s kojim je u braku od 2002. godine i s kojim ima troje djece. Julia obožava svoju djecu, omogućila im je lijep život i uživa u njihovu odgoju. Koliko je izvrsna glumica, toliko je izvrsna majka svojoj djeci. Privatno je Julia vrlo lojalna ljudima koje voli. Poput djeteta je razigrana i naivna. Voli se smijati. Toliko je emocionalna da se njezin smijeh u trenu može pretvoriti u suze, pogotovu suze empatije za tuđu bol. Ona jako dobro zna odrediti cijenu u svojem poslu i voli se pogađati kada kupuje nekretnine.

Odvojenost od oca, a potom i njegova prerana smrt, ostavili su u njoj prazninu koja je ispunjena strahom od gubitaka i strahom od malignih bolesti. Njezini partneri imali su izražen ego i pogrešno su se odnosili prema njoj – ona nije ženski trofej’ kojeg je trebalo osvojiti. Pokazala je da traži muškarca na kojeg može računati u dobru i u zlu, koji će je voljeti bez šminke i bez glamurozne garderobe, ne samo kada se smije nego i kada plače i kada je nervozna i uplašena. Čini se da je kamerman uspio kroz objektiv kamere dobro vidjeti onu pravu Juliju Roberts.

Pred njom su nove uloge u kojima će se morati nametnuti uz izvrsne karizmatične filmske partnere. Neće joj biti lako bez obzira na iskustvo. Strani mediji će proizvoditi jako puno intriga i priča za koje se na kraju neće znati što je istina, a što samo dio medijskog žutila. To će sasvim sigurno poljuljati povjerenje i mir u njezinu braku, a reakcije djece će u njezinim emocijama izazvati pravu dramu. Zato će Julia u svakom projektu koji ove godine bude radila jednostavno dati sasvim novu sebe.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije