Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muškarci pozor!

Irina Shayk spremna je za novu vezu, zadovoljavate li njene kriterije?

irina shayk
Foto: Instagram
1/5
11.02.2015.
u 18:36

U svom posljednjem intervjuu lijepa manekenka otkrila je čime je muškarac može osvojiti, ali i kako zamišlja idealno Valentinovo.

Lijepa ruskinja Irina Shayk prošli mjesec okončala je svoju petogodišnju vezu s Christianom Ronaldom i čini se da je već spremna za nove ljubavne izazove.

U svom posljednjem intervjuu otkrila je koje osobine mora imati muškarac da bi je osvojio. "Od muškaraca tražim da su iskreni i odani svojoj ženi. To mi je najvažniji kriterij kod odabira muškarca", rekla je Irina za ENews ! i potaknula šuškanja o tome da njen bivši te karakteristike nije imao. 

No Irina ne očajava zbog toga. Za nadolazeće Valentinovo još nema planova, no kaže kako su sve opcije otvorene. "Nikada ne znate što se može dogoditi. Možda baš danas nešto isplaniram", otkriva manekenka. 

Idealno Valentinovo lijepa manekenka zamišlja uz obilje hrane i bocu vrhunskog šampanjca. "Volim skupe šampanjce jer sam Ruskinja", izjavila je Irina pa nastavila u skromnijem tonu. "Osvojit će me i čokolada i dobar film. Jučer sam, na primjer, gledala Zgodnu ženu i osjećala sam se kao da je Valentinovo, bilo je baš lijepo", zaključila je Irina.

>>Irina Shayk u vezi s Dwayneom Johnsonom?

>>Jesu li Irina i Ronaldo zajedno ili nisu? Oglasio se glasnogovornik ruske manekenke

Komentara 4

MI
microlion
19:24 11.02.2015.

Ona ne zadovoljava moje kriterije.

SA
samoborka
21:15 11.02.2015.

KriterijE? Cemu mnozina? Postoji jedan jedini kriterij. Novac.

QW
qwas33333
21:49 11.02.2015.

gdje je taj plačko bio ja ne bih htio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije