Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svugdje zajedno

Jelena vikend provela uz 11 godina mlađeg Ivana Huljića

jelena rozga,ivan huljić
Foto: Davor Puklavec/24sata
1/2
06.11.2013.
u 09:15

Ivan Huljić otišao je s Jelenom Rozgom u kino, ali je i navraćao u njen stan

Iako se šuškalo da su Jelena Rozga i 11 godina mlađi klavijaturist Magazina Ivan Huljić u romantičnoj vezi, što su oboje više puta opovrgnuli, Story piše da su glazbenici prošli vikend proveli zajedno.

Sin glazbenog producenta Tončija i tekstopisca Vjekoslave Huljić došao je u Zagreb gdje je Jelena ostala tijekom produženog vikenda i to zbog brojnih poslovnih obveza.

U petak navečer zajedno su otišli u kino u Arena Centru, a dan poslije Ivan je nakratko svratio u njen stan. Kratko se zadržao, otišao pa se ponovno vratio u 20 sati.

>>Jelena Rozga na HTV-u premijerno izvela Cirkus

Komentara 2

Avatar frisky23
frisky23
14:14 06.11.2013.

Možda 'skladaju' nešto zajedno. he he he

Avatar Arrow
Arrow
15:50 06.11.2013.

Ako je to istina onda mi je Jelena bar malo draža i zanimljivija, unatoč bezveznoj muzici. Cijelo vrijeme su je prikazivali kao dosadnu, ali ako žena stvarno brije s mlađim dečkom i to je uspjela sakriti od gladnih kvazi-reportera koji čuče iza grmova .... lol :) Go girl :-D Ovo bi mi bilo stoput više super da je istina nego kad se netko s "karijerom" i vlastitim primanjima udaje na silu za nekog starijeg seronju...po mogućnosti u susjednoj republici :-P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije