Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna transformacija

Influencerica koje je potrošila 170.000 kn na operacije pokazala kako je izgledala prije njih

Foto: Instagram
1/6
11.07.2021.
u 16:18

Celine je inače privukla pažnju javnosti kada je otkrila kako je izgledala prije operacija. Kazala je da je prije bila jako nezadovoljna sa svojim izgledom, da se osjećala kao da je zarobljena u vlastitom tijelu.

Celine Centineo je Instagram model i influencerica, a na toj platformi prati je više od pola milijuna ljudi. Celine je iz Zuricha i ima 26 godina, a kaže kako joj je najveći problem što je na svoj izgled do sada potrošila čak 170.000 kn no još uvijek nema dečka. 
Kaže da misli da je razloga za to što je prelijepa. 

- Budem vani s prijateljima, muškarci me gledaju kao da bi me pojeli, no kad im se osmjehnem natrag da ih ohrabrim, oni mi nikad ne priđu - kazala je za britanske medije. 
Dodala je da joj muškarci ponekad priđu u klubu, kada su hrabriji zbog količine alkohola kojeg su konzumirali, no baš zbog toga se na njih ne obazire. 

Foto: Instagram

Otkrila je i da su oni koji je pozovu na spoj često jako sramežljivi. 

"U početku su uvijek pomalo sramežljivi i plašljivi, ali kad počnemo razgovarati i kad vide da sam ok, malo se opuste. Slatko mi je to. Dečki uvijek kažu da imam snažnu auru i da kad uđem u sobu, mogu osjetiti moju prisutnost i bez da me vide" rekla je i priznala da je ne privlači neki poseban tip muškaraca:

Foto: Instagram

"Trebali bi biti visoki - barem viši od mene - i volim kad su zabavni i mogu me nasmijati. Ali što se tiče kose ili lica, za to me nije briga, mislim da je osobnost mnogo važnija od izgleda". 

Celine je inače privukla pažnju javnosti kada je otkrila kako je izgledala prije operacija. 

Foto: Instagram

Kazala je da je prije bila jako nezadovoljna sa svojim izgledom, da se osjećala kao da je zarobljena u vlastitom tijelu. Zbog toga se zaposlila kao frizerka i štedjela novac za operacije, a do sada je bila na tri operacije kako bi povećala grudi, a još uvijek svakih nekoliko mjeseci ide na estetske zahvate lica. 

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

 

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kott
16:26 11.07.2021.

Užas čemu sliči. Hrpa silikona i plastike koja govori.

JA
japa
17:16 11.07.2021.

Žalosno je gledati te slike a još žalosnije da ima pratitelje....

BL
blizak
16:40 11.07.2021.

O Boze, koja spodoba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije