Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog romanse s Fabiom

Zabrinuta Ines: 'Mislim da su moji roditelji već promijenili prezime'

big brother
Foto: Screenshot
1/6
16.05.2016.
u 20:22

– Mislim da ću izbjegavati starce – počela je Ines pričati dok je s Fabijom držala loptu i uživala u nježnostima.

Novopečeni Big Brother par već nekoliko dana ne skriva da su se među njima rodile simpatije, a poljupci pred kamerama potpuno su im normalna stvar.

Ipak, Ines se zapitala što njezini roditelji misle o svemu te je li im ugodno što je gledaju kako se „bari“ na kauču s nekim likom, javlja RTL.

– Baš nam je odlično bilo kad su nas obitelj i prijatelji zvali da pitaju zašto se Ines žnjara s nekim likom nasred sobe. Na ponos i diku našeg prezimena. Brijem da su već promijenili prezime – pokušavala je Ines Fabiju dočarati moguću reakciju roditelja, a on je sve pratio sa smiješkom. Kao olakotnu okolnost navela je to što ima krov nad glavom pa je roditelji nemaju odakle izbaciti.

Fabio joj je pružio podršku govoreći da je već navikao na to da ga stalno kritiziraju. Iako je pričala kako je cijela situacija brine, Ines ipak nije odustajala od poljubaca sa zgodnim Fabijom pa su se ljubili za mamu, tatu i baku.

Zamjerku na njihovu romansu ima Rina, kojoj nije jasno da Ines može biti s nekim tko je sedam godina mlađi od nje, ali je na kraju zaključila da su zaneseni golupčići ionako na istoj valnoj duljini.

– Meni to nije normalno ni prirodno, ali ako je njoj O.K. – zaključila je Rina.

Kako je to izgledalo – možete pogledati ovdje.

>>Simpatije rastu: Ines i Fabio razmjenjivali nježnosti u BB-u!

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
21:35 16.05.2016.

Cesto su na podu valjda zato da ide do daske

DU
Deleted user
12:22 17.05.2016.

nije velika razlikau godinama, mislim da je oke. E sad, bas me zanima sto misle njeni starci :D Ja da sam zensko i da sam u big brotheru nebi dizao suknje, :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije