Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvjerena je

Ines iz Ljubav je na selu: 'Žene su ljubomorne na moj izgled'

Foto: RTL
1/3
20.02.2020.
u 20:20

Osim što gotovo svakodnevno vježba, Petrić ima i svoj frizerski salon. U razgovoru za RTL je kazala kako su zbog atraktivnog izgleda druge žene često ljubomorne na nju.

Kandidatkinja nove sezone showa 'Ljubav je na selu', Ines Petrić ponosna je na svoj izgled, te ima zavidnu liniju. Osim što gotovo svakodnevno vježba, Petrić ima i svoj frizerski salon. U razgovoru za RTL je kazala kako su zbog atraktivnog izgleda druge žene često ljubomorne na nju.

- Tajna mog dobrog izgleda je fitness. Bavim se fitnessom preko 30 godina i zdravo hranim - kazala je te otkrila kako održava zlaćanu boju kože nakon ljeta.

 

- Po prirodi sam tamnoputa jer sam rođena Dalmatinka pa u šali znam reći da me Bog nagradio pigmentima jer koliko god hodam po suncu ili sam na suncu, koža mi poprima tamniju boju. U solarij idem jednom do dva puta puta mjesečno, ali na održavanje ljetne boje - tvrdi.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Llimeni
Llimeni
12:12 28.11.2020.

Ima li ona ogledalo u kući... strava i na svjetlu a kamo li po mraku

VA
valerio
23:24 20.02.2020.

Tijelo joj je ok, ali lice baš i nije nešto.

MA
marijanka
20:29 20.02.2020.

Ines i imaju na sto biti ljubomorne,ma imas li ti ogledalo? Kad govoris krivis usta i lice kao da si bila slagirana pa eto malo se oporvila.sorry ali fakat nisi lijepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije