Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velike prijateljice

Ines iz 'Ljubav je na selu' podijelila nepoznate detalje o Kristini Mandarini, otkrila kakva je privatno

Foto: RTL
1/15
29.09.2023.
u 17:15

Ines je otkrila neke detalje o svojem prijateljstvu s Kristinom. Rekla je da je Kristina jako dobra osoba te da je voljna svakome pomoći. Isto tako je otkrila i da je Kristina njena klijentica.

Na Radinu farmu u showu 'Ljubav je na selu' koji se prikazuje na RTL-u Kristina Mandarina ispratila je prijateljicu Ines Petrić. Ines je otkrila neke detalje o svojem prijateljstvu s Kristinom. 

"Kristina je jako dobra prijateljica moje obitelji, kumčeta Mateje koja ima boutique i organizatorica je raznih eventa u gradu. Tako da sam preko svoje obitelji upoznala Kristinu te sam joj postala frizerka i brinem o kompletnoj njezinoj kosi", rekla je za RTL.hr

Rekla je da je Kristina jako dobra osoba te da je voljna svakome pomoći. Isto tako je otkrila i da je Kristina njena klijentica. 

"Kristina je izuzetno dobra osoba, voljna svakome pomoći, jako je draga, dobre je duše, što je rijetkost danas među ženama. Izuzetno jako cijenim Kristinino prijateljstvo i izuzetna mi je čast što se sprijateljile i što mi je Kristina jako dobra klijentica te što mi je prepustila da se kompletno brinem o njezinom stylingu kose (od bojenja, šišanja do raznoraznih frizura i make upa) te sam sretna što smo kliknule u samom startu i što se družimo i učestalo redovito čujemo. Svaki slobodni trenutak rezerviran je za naša druženja, uskoro se moramo naći Kristina, moje kumče Mateja i ja te se veselim tome susretu. Odemo sve zajedno na neki ručak ili na fine kolače uz kavu sve ovisi kako se dogovorimo" komentirala je. 

GALERIJA Upoznajte nove farmere 'Ljubav je na selu': Jedan stiže iz Dalmacije, a drugi je bajker koji obožava cvijeće

1/18

Dodala je i da Kristina nema ništa protiv njenog pojavljivanja u showu 'Ljubav je na selu'.

VEZANI ČLANCI:

"Kristina nema ništa protiv mojih pojavljivanja na TV-u i u medijima, dapače, super joj je to i simpatično. Kristina zna da je to emisija show i da treba ljudima dati materijala za show", zaključila je Petrić. 

VIDEO Nikolina Pišek doživjela pravu dramu na cesti: 'Vikala je na mene pa mi ostavila poruku'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije