Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Ivan priznao da želi dijete, a djevojke mu zamjerile dar koji im je poklonio: 'A što da kažem?'

Foto: RTL
1/4
29.09.2023.
u 12:40

Ivan se potrudio oko dočeka djevojaka, a Tihana i Samanta komentirale su njegov dar

U novoj sezoni showa "Ljubav je na selu" svoju srodnu dušu traži i farmer Ivan Deteković (30). Na njegovu farmu stigle su Gabrijela, Samanta i Tihana, a on je svoje dame srdačno dočekao. 

Ivan je, osim cvijeća, curama darovao i simbole Lonjskog polja, male skulpturice rode, što su one sumnjičavo primile, upitavši ga zna li što simbol rode u kući znači.

– Zaštitni znak ovog mog kraja je roda pa se nadam da će jedna i u moju kuću nožda donijeti jednu malu bebicu – rekao je Ivan voditeljici Aniti Martinović

1/18

Dok su putovale prema Ivanu, Samanta se požalila da joj je Tihana naporna. "Puno blebeće, a malo kaže. Jako mi je dosadna osoba", rekla je. 

Foto: RTL

Samanta je komentirala da se Ivan proljepšao od zadnjeg puta kad su se vidjeli. "Ne stoji Ivanu loše ta leptir mašna", rekla je Gabrijela. 

VEZANI ČLANCI:

Tihana je istaknula da je farmer pripremio O. K. doček, a primijetila je da joj je dao već uvenulu ružu. "A što da kažem?" rekla je.  Samanta je komentirala da se Ivan potrudio, ali nije razmišljao o kvalitetnijem daru. 

VIDEO Nikolina Pišek doživjela pravu dramu na cesti: 'Vikala je na mene pa mi ostavila poruku'

Ključne riječi

Komentara 1

MA
majeltomoguce
13:02 29.09.2023.

Show je negledljiv, jer kandidate očito ne bira natjecatelj već produkcija. Ovo sam slučajno okrenuo i gledao 5 minuta. Sve 3 cure su ga izvrijeđale odmah, bahato, arogantno - a zapravo se postavlja pitanje tko bi njih uopće i htio takve kakve jesu. Sramotan show, to bi čak trebalo zabraniti jer ima ljudi koji nisu tamo 100% u glavi i produkcija ih je namjerno gurnula i sadistički ih ismijava pred svima - prestrašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije