Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Energična pjevačica

Indira predstavila svoju miljenicu 'Coloniu Brutale'

indira
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/24
25.01.2015.
u 11:30

Riječ je o multifunkcionalnoj spravi za vježbanje koju je izradio Indirin suprug Miroslav Levak

Svoju energičnost Indira Levak još je jednom pokazala jučer u Arena Centru gdje je predstavila novu multifunkcionalnu spravu za vježbanje simpatičnog imena 'Colonia Brutale'.

Indirinu miljenicu izradio je njen suprug Miroslav Levak koji se inače bavi proizvodnjom sprava za vježbanje. Pjevačica koja je poznata kao strastvena vježbačica uživala je demonstrirajući bezbrojne mogućnosti sprave uz zvukove Colonijinih hitova. Mnogi su pjevačici pozavidjeli na kondiciji za koju je zaslužan Indirin trenerski tim u kojem su njen suprug Miroslav i Mario Mlinarić.

U učinkovitost magične 'Coloniu Brutale' došla su se uvjeriti i mnoga poznata lica među kojima su Renata Sopek, Mirjana Mikulec, Ines Preindl, Minea, Lana Mihić, Marija Husar Rimac i Jasna Palić-Picukarić. Podršku Indiri došao je dati i njen kolega iz grupe Colonia Boris Đurđević koji je stigao u pratnji djevojke Valerije.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

>>Druga emisija TV showa "The Voice" prštala je od emocija i dobrih glasova

>>Vesela Indira rasplesala se u prvoj emisiji Voicea i legla pred natjecatelja

Komentara 4

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
15:35 26.01.2015.

sve odabrana imena uistinu......

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
15:38 26.01.2015.

spasi nas ,o Gospode od novinara lošeg ukusa i kratke pameti

SP
space2
00:28 27.01.2015.

pa kakva je to sprava, osim dodatka za propadanja nisam vidio ništa korisno, ovo što nateže je bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije