Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara

Indira pozirala u badiću i pokazala bujno poprsje, pratitelji oduševljeni

Foto: Instagram
1/8
25.07.2020.
u 12:00

Indira u posljednje vrijeme sve češće pokazuje rezultate dugogodišnjih napornih treninga i vježbanja.

Domaća pjevačica i bivša članica grupe Colonia, Indira Levak uživa u ljetnim danima i odmoru, a pratiteljima se hvali fotkama s mora.

1/8

Najnovija fotka s plaže iznenadila je obožavatelje, a Indira u njoj nosi zeleni bikini koji pokazuje njezino bujno poprsje.

"Ja znam da ću prodrmati Zadar, da ću oduzeti dah. Ludujemo zajedno 24.7.", napisala je Indira i najvaila svoj skorašnji koncert u tom dalmatinskom gradu.

Foto: Instagram screenshot

"Ljepoto", "Wow", "Prava princeza", pisali su joj pratitelji oduševljeno. 

Indira u posljednje vrijeme sve češće pokazuje rezultate dugogodišnjih napornih treninga i vježbanja.

Ključne riječi

Komentara 19

RO
romobil
12:25 25.07.2020.

Glagol odmarati je prijelazni glagol stoga treba pov.zamjenicu se....pravilno je odmara se....u Bosni mogu govoriti kako hoće...ne upropaštavajte jezik! Nemamo rezervni.

ET
en-ten-tini
13:21 25.07.2020.

dosadni ste više za ženam koje su si najljepše kad ne liče same na sebe ili kad ih derpei loše obrade u photoshopu. koi qurac!

ZE
Zelen
12:59 25.07.2020.

Malo bolja plastika😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije