Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su gledali u nju

Indira nastupila u Beogradu, na splav stigla u odvažnom bodiju bez grudnjaka

Beograd: Indira Levak nastupila na splavu Port
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/4
17.07.2021.
u 13:17

Pjevačica Indira Levak sinoć je nastupila na jednom od beogradskih splavova, a izazovna kombinacija nije mogla proći neopaženo.

Noćni život u susjedstvu, točnije u Beogradu cvijeta pa su tako popularni splavovi puni vikendom, ali i radnim danima, a zvijezde iz cijele regije napokon mogu nastupati u hramu zabave. Sinoć je na jednom od splavova nastupila i Indira Levak, a sudeći prema videima i fotografijama, atmosfera je bila odlična.

Pjevačica je na pozornici splava pjevala u izazovnom uskom bodiju s dubokim dekolteom te je dodatno zapalila vrući ljetni zrak.

17, July, 2021, Belgrade - Performance of Indira Levak (ex Colonia) at the raft Port. Indira Levak (ex Colonia). Photo: Antonio Ahel/ATAImages 17, jul, 2021, Beograd - Nastup Indire Levak na splavu Port. . Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Podsjetimo, pjevačica pauze od nastupa provodi u Fažani, a na svojim društvenim mrežama često objavljuje vesele fotografije.

Ključne riječi

Komentara 10

ZA
ZatvaracNgoPipa
13:39 17.07.2021.

Neka je otišla tamo musti porezne naivne obveznike, mi ju ovdje ne želimo i želimo potpuno ukidanje svih zabavnih javnih nastupa financiranih iz gradskih blagajni

Avatar Coldmachine
Coldmachine
13:28 17.07.2021.

Bilo bi dobro tamo da i ostane, kao mnoge nam pevaljke, a pošto radi narodnjake ima sve potrebno, da dodatno ne zagađuje eter s tim treshom!

BA
Barba56
14:09 17.07.2021.

Tamo i pripada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije