Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đani kao Sulejman

Indira Đaniju: Ne možeš u Coloniju, nemaš noge kao ja!

Djani Stipanicev
PR
22.02.2013.
u 16:48

Sandra Bagarić osvrnula se na priče da su ih oboje proglasili swingerima, a Ervin Baučić otkrio da se s Đanijem najbolje naći na šanku poslije predstave. Ivana Kovač sjeća ga se kao diteta iz Tribunja, dok se šetao gradom i stalno pjevušio.

Đani Stipaničev okušao se u ulozi Sulejmana Veličanstvenog. Bilo je to u emisiji "Glazbeni show Dalibora Petka", gdje je Đani koncertno promovirao svoj novi album "Dalmacijo od kamena".

"Visok, zgodan i bradat", tako ga je opisala fotografkinja Mare Milin, koja je bila samo jedna od gostiju iznenađenja u popularnoj emisiji Narodnog radija. Marija Husar Rimac pohvalila je njegovu duhovitost, Vladimir Kočiš Zec čestitao na tome što se konačno okušao i kao autor, a Ivana Kovač sjeća ga se još kao dite iz Tribunja, dok se šetao gradom i stalno pjevušio.

U emisiju se unatoč gripi javio i autor Neno Ninčević, otkrivši da već razmišlja o novom projektu s Đanijem, a Indira Vladić ga je "napala".

– Mislio si me zamijeniti u Coloniji? Ne ide to tako. Kao prvo nemaš tako dobre noge, a fali ti i ovakav gornji dio tijela. Jedva su me spriječili da dođem u studio, a željela sam te baš poljubiti u te tvoje okice – rekla je Indira. 

Sandra Bagarić osvrnula se na priče da su ih oboje proglasili swingerima, a Ervin Baučić otkrio je da se s Đanijem najbolje naći na šanku poslije predstave.

– Nemaju ime, ali gitarist mi je rekao da bi se mogli zvati Neki to ne vole uopće – opisao je svoj bend Stipaničev, otpjevavši uživo stare hitove poput "Cvijet čežnje" i "Budi noćas mirno more" te pjesme s novog albuma.

Popularnog pjevača najviše su svojim pozivom raznježile njegove kćeri Lara i Karla, kazavši da je njihov tata "dobar, smiješan i pametan i da im puno pomaže u matematici".

 

Ključne riječi

Komentara 1

DP
Dioklecijanova palaca
20:20 22.02.2013.

Đani Stipaničev je jedan od najboljih muških vokala na hrvatskoj sceni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije