Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMOGEN ANTHONY

Manekenka se obračunala sa seksistima: 'Smetaju vas moje grudi? To je vaš problem!'

Imogen Anthony
Foto: Instagram
1/3
05.12.2017.
u 17:55

Smetaju vas moje sise? Prestanite govoriti ženama da se ne poštuju ako žele pokazati bradavice. To je i stvar osjećaja, ne samo estetike - napisala je na Instagramu Imogen.

Manekenka Imogen Anthony, koja je poznata po golišavim fotografijama na društvenim mrežama, poslala je poruku svim seksistima koji tvrde kako se žene ne poštuju ako pokazuju bradavice.

- Smetaju vas moje sise? Prestanite govoriti ženama da se ne poštuju ako žele pokazati bradavice. To je i stvar osjećaja, ne samo estetike. Muškarci ne mogu razumjeti kako je to jer nikada nisu morali nositi grudnjake ili pokrivati bradavice preko majice ili se brinuti hoće li im bikini skliznuti na plaži.

 

Do my tits bother you? Stop telling women they don't respect themselves because they want to show their nipples. It's a feeling, not only a visual aesthetic, and it's also damn sexist! Men wouldn't understand because they've never had to wear bras, or cover their nipples through a shirt or worry about a bikini top sliding over at the beach. It's never even had to be a consideration for them. Bras suck! Except for when running... I'm not necessarily asking women to walk down the street topless, as I wouldn't expect to see a man topless walking around Westfield (who knows maybe naked people will be everywhere one day) I understand the beauty of women's breasts, and minds would go bonkers! It would take a good ten years (at least) for the world to not only adapt, but to focus on what they're supposed to be doing rather than 'staring' at a woman for the beautiful 'assets' she has, whether it be at a pool, beach, anywhere where it also appropriate for a man to be topless. And that is it entirely - we need to educate our young boys from this day and age to ADMIRE women, that a man's breast and a woman's breast are practically the same and not to be demeaned, consdescended, over sexualised (except ours just happen to sustain life/feed children and so forth) Think about it... ☝🏼 #freethenipple #equality #burnthebra #fucksexism

A post shared by ⚡️IℳO₲E№ ⚥ AN₮HʘNϔ⚡️ (@imogen_anthony) on

Nikad nisu niti razmišljali o tome. Grudnjaci su užasni! Osim kada trčite… Ne tražim nužno da žene hodaju gole ulicama, kao što to ne očekujem niti od muškaraca.

 

...The Modern Renaissance... 📷 me by @elvisdifazio | #AustralianBeauty 🥀

A post shared by ⚡️IℳO₲E№ ⚥ AN₮HʘNϔ⚡️ (@imogen_anthony) on

Razumijem ljepotu ženskih grudi, ali usredotočite se na ono što žene rade, a ne kako su odjevene na bazenu, plaži ili bilo gdje drugdje gdje je normalno da su i muškarci toples. Trebamo educirati mlade da se DIVE ženama, da su muške i ženske grudi praktički iste i da ne omalovažavaju ili pretjerano seksualiziraju ženske grudi koje imaju i funkciju prehranjivanja djece - napisala je manekenka i izazvala brojne reakcije.

 

This bad little bunny has a big day ahead of her, do you know what that is? 🐰🖤💫

A post shared by ⚡️IℳO₲E№ ⚥ AN₮HʘNϔ⚡️ (@imogen_anthony) on

Jedna joj je pratiteljica tako napisala kako ni Adam i Eva nisu nosili odjeću, pa ne moramo ni mi.

Imogen Anthony
1/17

Komentara 8

IL
ilijan
18:18 05.12.2017.

Nije joj lako pretvorenoj u lutku za nabijanje

VA
Varesak
18:05 05.12.2017.

Dobro im je rekla,ako njoj ne smetaju meni jos manje smetaju.

DU
Deleted user
21:58 05.12.2017.

Zena ima pravo, pogotovo ako imas prevelike grudi, onda nastaju problemi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije