Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Imao samo 33 godine: Preminuo basist grupe 'Miligram'

Foto: Youtube Screenshot
1/5
18.03.2019.
u 11:01

- Počivaj u miru brate u našim srcima svirat ćeš dok znamo za sebe. Zauvijek tvoj 'Miligram' - napisali su članovi benda na Instagramu.

Srpska grupa 'Miligram'  koja je često surađivala sa Severinom objavila je na svom Instagram profilu da je preminuo njihov basist Slobodan Vasić  poslije bitke s teškom bolešću. Vasić je imao samo 33 godine.

- Danas je nakon kratke i teške bolesti preminuo basist Miligrama Lima Slobodan Vasić. Svaku sekundu njegovog života nosio je osmijeh, nevjerojatnu energiju koju je dijelio nesebično oko sebe čineći jednostavno život ljepši svima u njegovoj blizini. Počivaj u miru brate u našim srcima svirat ćeš dok znamo za sebe. Zauvijek tvoj 'Miligram' - napisali su.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pocivaj u miru Lima

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on

 

Ova grupa osnovana je 2004. , a osim sa Severinom surađivali su s brojnim glazbenicima, Neki od najvećih njihovih hitova su 'Ludi petak', 'Vrati mi se nesrećo', 'Sviraj brate' i mnogi drugi.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:53 18.03.2019.

Nikada čuo za njih....

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
11:25 18.03.2019.

Dajte nam još vijesti iz Srbije.

Avatar ShuPac
ShuPac
12:03 18.03.2019.

Kakav je to band? 100% cajkaroški? ah da , to su stvari koje pale desničare i u RH i u SRB pa su te vijesti sasvim normalne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije