Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Imao je još jedan džoker, ali nije ga iskoristio i otišao je kući s 64 tisuće kuna

Filip Đorđievski odustao je na pitanju za 125 tisuća kuna iako je imao još jedan džoker koji je mogao iskoristiti.
24. prosinca 2020. u 21:46 3 komentara 9675 prikaza
Foto: HRT
Pogledajte galeriju 1/5

Filip Đorđievski večeras se natjecao u kvizu "Tko želi biti milijunaš" i došao je do pitanja od 125 tisuća kuna kada je odlučio odustati od natjecanja. Bez problema došao je do svote od osam tisuća kuna i onda je odlučio na pitanju za 16 tisuća kuna potražiti pomoć džokera zove. 

Kako je naslovljen niz od 62 romana Julesa Verna glasilo je piranje, a ponuđeni odgovori su bili:  Neobična putovanja, Neobični događaji, Neobični ljudi i Neobične priče. Njegov džoker mu je s velikom sigurnošću odgovorio kako je točan odgovor Neobična putovanja. 

Koliko je ukupno udaraca s bijele točke Danijel Subašić obranio na SP-u u Rusiji, glasilo je pitanje za 32.000 kuna a ponuđeni odgovori su bili; jedan, dva, tri i četiri. Na ovom pitanju zatražio je pomoć ć znalaca i uz njihovu pomoć došao je do točnog odgovora kako je Subašić obranio četiri udarca i osvojio 32 tisuće kuna.  Što tzv. dead man's handu nedostaje da postane full house, glasilo je pitanje za 64 tisuća kuna a ponuđeni odgovori su bili;dečko ,dama kralj i as i brzo je odgovorio as i osvojio 64 tisuće kuna. 

Pitanje za 125 tisuća kuna je bilo: Koji bogataš je formulom za uspjeh smatrao buditi se rano, marljivo raditi, pronalaziti naftu? Među ponuđenim odgovorima bila su ova imena: J. Paul Getty, John Jacob Astor, Andrew Carnegie ili Cornelius Vanderbilt. Filip je imao još džoker pola - pola ali nije ga iskoristio i odustao je i otišao kući s 64 tisuće kuna. 

Čestitala Božić Maja pokazala trudnički trbuh u šljokičastoj haljini i otkrila što je dobila za poklon Bez pomoći profesionalaca Pogledajte božićnu čaroliju u domu Marka Grubnića, sve je sam uredio Nina Badrić NOVA FRIZURA Nina Badrić oduševila pratitelje elegenatnim izdanjem: 'Poput dive'
sprovod za 30 ljudi
Svijet se danas oprašta od princa Philipa: Kraljica naredila da se braća Harry i William razdvoje
G
PASTELNO PROLJEĆE
Guess nagradni natječaj - uslikaj svoju kombinaciju i osvoji nagrade!
  • Pikador:

    niste rekli najvažnije a koji je zadnji ispravan odgovor ??

  • etika:

    i.. što je tu čudno?? Nije znao odgor neovisno makar neovisno o džokeru pola-pola kako bi opet morao birati između dva njemu poptuno nepoznata odgovora. Palac gore Pikadoru te dolje autoru ove žbrljotine.

  • Aartur:

    J. Paul Getty