Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko želi biti milijunaš?

Imao je još jedan džoker, ali nije ga iskoristio i otišao je kući s 64 tisuće kuna

Foto: HRT
1/5
24.12.2020.
u 21:46

Filip Đorđievski odustao je na pitanju za 125 tisuća kuna iako je imao još jedan džoker koji je mogao iskoristiti.

Filip Đorđievski večeras se natjecao u kvizu "Tko želi biti milijunaš" i došao je do pitanja od 125 tisuća kuna kada je odlučio odustati od natjecanja. Bez problema došao je do svote od osam tisuća kuna i onda je odlučio na pitanju za 16 tisuća kuna potražiti pomoć džokera zove. 

Kako je naslovljen niz od 62 romana Julesa Verna glasilo je piranje, a ponuđeni odgovori su bili:  Neobična putovanja, Neobični događaji, Neobični ljudi i Neobične priče. Njegov džoker mu je s velikom sigurnošću odgovorio kako je točan odgovor Neobična putovanja. 

Koliko je ukupno udaraca s bijele točke Danijel Subašić obranio na SP-u u Rusiji, glasilo je pitanje za 32.000 kuna a ponuđeni odgovori su bili; jedan, dva, tri i četiri. Na ovom pitanju zatražio je pomoć ć znalaca i uz njihovu pomoć došao je do točnog odgovora kako je Subašić obranio četiri udarca i osvojio 32 tisuće kuna.  Što tzv. dead man's handu nedostaje da postane full house, glasilo je pitanje za 64 tisuća kuna a ponuđeni odgovori su bili;dečko ,dama kralj i as i brzo je odgovorio as i osvojio 64 tisuće kuna. 

Pitanje za 125 tisuća kuna je bilo: Koji bogataš je formulom za uspjeh smatrao buditi se rano, marljivo raditi, pronalaziti naftu? Među ponuđenim odgovorima bila su ova imena: J. Paul Getty, John Jacob Astor, Andrew Carnegie ili Cornelius Vanderbilt. Filip je imao još džoker pola - pola ali nije ga iskoristio i odustao je i otišao kući s 64 tisuće kuna. 

Komentara 3

PI
Pikador
02:08 25.12.2020.

niste rekli najvažnije a koji je zadnji ispravan odgovor ??

ET
etika
08:58 25.12.2020.

i.. što je tu čudno?? Nije znao odgor neovisno makar neovisno o džokeru pola-pola kako bi opet morao birati između dva njemu poptuno nepoznata odgovora. Palac gore Pikadoru te dolje autoru ove žbrljotine.

AA
Aartur
09:29 25.12.2020.

J. Paul Getty

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije