Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEGAKUHARI

I na Mediteranu znaju dobre čvarke napraviti – Mirna i Franka iznenadile žiri!

Tri, dva, jedan - kuhaj!
Foto: Tri, dva, jedan - kuhaj!
1/7
01.03.2016.
u 23:06

„Uh, slani su k'o more. Ali su odlični“

I dok su neki natjecatelji showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ sinoć spajali nespojive namirnice, recimo čvarke i masline, Franka i Mirna su se odlučile za što jednostavniju izvedbu i za svoje prve čvarke ikada dobile najbolje ocjene dosad! Prvu devetku na kuhači dao im je upravo Tomislav Špiček!

Iako su bile u panici zbog današnjeg zadatka i otvoreno priznale da će prvi put u životu spremiti čvarke od samog početka, prijateljice Mirna i Franka 'rasturile' su ocjenama. Mirna, koja je inače vegetarijanac i nikada ne koristi sol u hrani koju kuha za sebe, prvi je put koristila prešu za istiskivanje čvaraka. Da ju je dobro koristila, pokazuju dvije osmice i jedna devetka na kuhačama žirija. 

„Uh, slani su k'o more. Ali su odlični“, pohvalio ih je Špiček.

Isti zbroj ocjena, ukupno 25, dobili su Anka i Ivan, i to za čvarke koji izgledaju kao da su „spremni za trgovinu“. Anka je ujedno dobila i pohvalu za meki i ukusni kruščić kao prilog.

Tomislava i Katarinu panika oko spremanja čvaraka toliko je uplašila da nisu stigli napraviti prilog, pa su posudili pogače od Doris i Luke. Taj spoj čvaraka i maslina nije im donio najbolje bodove pa se prijatelji iz Splita i dalje nalaze na dnu tablice ukupnog zbroja ocjena. Hoće li im stres-test pomoći da poprave stanje na tablici, doznat ćemo u sutrašnjoj emisiji.

>> Lanjskom pobjedniku showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj' favoriti su sestrične Ina i Dina

>> Luka i Doris oduševili: 'Sviđa mi se to što ste napravili jednu stvar tako dobro'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije