Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Igor Štimac čeka peto dijete i kaže: Obnavljamo Hrvatsku!

'20.03.2013., Zagreb - U hotelu AS izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Stimac odrzao je press konferenciju. U prvom dijelu konferencije prisutna je bila cijela reprezentacia zbog kratke ce
'Slavko Midzor/PIXSELL'
27.03.2013.
u 23:21

Igoru i Lani to je drugo dijete nakon malenog Ivana koji je rođen prije nešto više od godinu dana. Još ne znaju spol. Lana se nada djevojčici, a Igor nekako baš ima osjećaj da će opet biti sin

Uz izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Igora Štimca ovih dana vežu se samo lijepe vijesti. Nakon dva velika nogometna uspjeha i njegova zaručnica Lana Bucat dala mu je razlog za slavlje – ljepotica je u četvrtom mjesecu trudnoće.

Najdraža čestitka

– Presretni smo – vidno uzbuđen priznao nam je Igor Štimac da će dobiti peto dijete.

– Kao i svaki roditelji, veselimo se još jednom članu naše obitelji. Još uvijek ne znamo spol. Prerano je. Lana se nada da će biti djevojčica, a ja, nekako, baš imam osjećaj da je opet sin – otkrio nam je svoja nagađanja Štimac.

Par je u siječnju prošle godine dobio svoje prvo zajedničko dijete – malenog Ivana. Kada je prošli tjedan pobjedom Hrvatske završila utakmica protiv Srbije, Igor Štimac otkrio je da je upravo čestitka malenog Ivana za njega imala najveće značenje.

Igor je odmah poslije utakmice sjeo u automobil i vozio do Splita, a mališan se probudio kada je tata stigao kući.

Štimac uz malenog Ivana ima troje djece. Uz 22-godišnjeg sina Luku iz braka s bivšom suprugom Suzanom ima dvije kćeri – 18-godišnju Miju i 15-godišnju Deu.

Svi su jako uzbuđeni zbog još jednog člana obitelji, a na pitanje kako to da je iskočio iz hrvatskog prosjeka i imat će peto dijete, Štimac kroza smijeh odgovara:

– Obnavljamo Hrvatsku!

Obitelj je 45-godišnjem bivšem nogometašu i reprezentativcu uvijek na prvom mjestu. Nakon razvoda je s bivšom suprugom ostao je u dobrim odnosima te je sudjelovao u odgoju svoje djece.

Poznat je kao brižan otac, uvijek je odlazio u školu na roditeljske sastanke i trudio se što više biti dijelom njihova života. Zajedno bi išli i na misu. Njegov sin Luka živi u Švicarskoj, a Igor ga posjećuje kad god stigne.

Vjenčanje u planu

Još prije prve trudnoće 32-godišnje Lane Bucat izbornik je priznao da se namjeravaju vjenčati. Onda je došla prva trudnoća, svi su očekivali svadbu, no, čini se, par će sada opet malo pričekati prije nego se vjenča. No plan da vezu ozakone, kažu, i dalje stoji.

Štimac je i vrlo aktivan na svom Facebook-profilu gdje, osim što redovito nogometne fanove informira o pripremama i planovima za nogometnu reprezentaciju, često daje i crtice iz privatnog života.

Maleni Ivan glavna je zvijezda njegova profila, a nakon što su osvanule slike njegova 14-mjesečnog mališana u dresu na kockice, brojni su obožavatelji zasuli izbornikov profil fotografijama svoje djece u istom navijačkom izdanju.

Ispred sretnog para sada su dani iščekivanja. Odlučili su da spol žele znati prije porođaja pa čekaju sljedeći ultrazvučni pregled na kojem bi se trebalo otkriti hoće li se Štimčevoj mnogobrojnoj obitelji pridružiti braco ili seka.

Kako se sada čini, dijete bi na svijet moglo doći negdje oko 6. rujna kada je rođendan Igora Štimca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije