Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je zabrinuta

Ide na operaciju! Narušeno zdravlje natjecateljice "Gospodina Savršenog"

Foto: RTL
1/8
02.01.2019.
u 17:12

Na sistematskom pregledu otkrili su joj izraslinu koju mora ukloniti nakon svih slavlja.

Bivša kandidatkinja showa "Gospodin Savršeni" Nandi Uzelac otkrila je na svom Instagramu kako je zahvaljujući sistematskom pregledu saznala da ima benignu izraslinu.

- Kad sam se najmanje nadala nekim promjenama, dogodio mi se show. U njemu sam i sama saznala o sebi koliko mogu pomaknuti svoje granice (bilo strpljenje, izolacija), donio mi je predivne ljude u život koje nikad ovako ne bih upoznala. Ali da nisam sudjelovala, možda bi i odgađala sistematski rutinski pregled kojim mi je dijagnosticirana benigna izraslina koju moram ukloniti nakon svih ovih slavlja,- otkrila je Nandi svojim Instagram pratiteljima.

O čemu se točno radi i kako je otkrila izraslinu podijelila je u razgovoru za RTL.hr

- Osoba sam koja, ukoliko je nešto ne zaboli, ne posjećuje kao hipohondar liječnike, primitivno, znam. Inače imam policistične jajnike tako da sam promjene u abodomenu pripisivala njima. Dok nije došao sistematski i nakon toga strka po ordinacijama-, kaže Nandi pa nastavlja, - prvo je uočena oveća zatamnjena površina pa smo napravili patohistološke nalaze, biopsije i sve što slijedi. Dan kad je bila studijska emisija ja sam provela zabrinuta. Već sam imala izraslinu na nozi koja je uklonjena operativno prije devet godina. Tako da će i ovo što je na vrijeme pronađeno, - rekla je Nandi koja već ima planove za 2019. godinu, a ističe da su joj zdravlje i školovanje prioritet.

Ključne riječi

Komentara 4

RI
rikavac
18:47 02.01.2019.

Sto je ona sad bitna od svih drugih zena koji to imaju pa se o njoj pise?

BA
balance
19:07 02.01.2019.

Admine ovaj prvi je nešto komentiro!!!

MA
Makss
19:08 02.01.2019.

Nandi sviđaš mi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije