Naslovnica Showbiz TV

Ide na operaciju! Narušeno zdravlje natjecateljice "Gospodina Savršenog"

Na sistematskom pregledu otkrili su joj izraslinu koju mora ukloniti nakon svih slavlja.
02. siječnja 2019. u 17:12 4 komentara 11360 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/8

Bivša kandidatkinja showa "Gospodin Savršeni" Nandi Uzelac otkrila je na svom Instagramu kako je zahvaljujući sistematskom pregledu saznala da ima benignu izraslinu.

Još se vole Gospodin Savršeni stigao je svojoj Hani u Zagreb: Falila si mi kao jelo

- Kad sam se najmanje nadala nekim promjenama, dogodio mi se show. U njemu sam i sama saznala o sebi koliko mogu pomaknuti svoje granice (bilo strpljenje, izolacija), donio mi je predivne ljude u život koje nikad ovako ne bih upoznala. Ali da nisam sudjelovala, možda bi i odgađala sistematski rutinski pregled kojim mi je dijagnosticirana benigna izraslina koju moram ukloniti nakon svih ovih slavlja,- otkrila je Nandi svojim Instagram pratiteljima.

Savršen par Zaljubljeni Hana i Goran sinoć su tulumarili, evo kako su se proveli

O čemu se točno radi i kako je otkrila izraslinu podijelila je u razgovoru za RTL.hr

- Osoba sam koja, ukoliko je nešto ne zaboli, ne posjećuje kao hipohondar liječnike, primitivno, znam. Inače imam policistične jajnike tako da sam promjene u abodomenu pripisivala njima. Dok nije došao sistematski i nakon toga strka po ordinacijama-, kaže Nandi pa nastavlja, - prvo je uočena oveća zatamnjena površina pa smo napravili patohistološke nalaze, biopsije i sve što slijedi. Dan kad je bila studijska emisija ja sam provela zabrinuta. Već sam imala izraslinu na nozi koja je uklonjena operativno prije devet godina. Tako da će i ovo što je na vrijeme pronađeno, - rekla je Nandi koja već ima planove za 2019. godinu, a ističe da su joj zdravlje i školovanje prioritet.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • rikavac:

    Sto je ona sad bitna od svih drugih zena koji to imaju pa se o njoj pise?

  • Makss:

    Nandi sviđaš mi se.

  • balance:

    Admine ovaj prvi je nešto komentiro!!!