Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Ida Prester raznježila pratitelje sastavom svoga sina: 'Sve vide i sve kuže'

Foto: instagram
1/11
30.09.2023.
u 12:40

Glazbenica je objavila Rokov sastav u kojem je trebao opisati mamu, a za opis svoje mame Ide dobio je čistu peticu

Glazbenica i voditeljica Ida Prester (44) na društvenim je mrežama podijelila sastav svog starijeg sina Roka, koji je dobio čistu peticu za opis svoje mame.

- Moja mama ima plavu kosu, tirkizne oči i većinu vremena je nasmijana. Voli se šminkati, ali kaže da je čovjek lijep i sa šminkom i bez nje. Voli nositi svakakvu odjeću, ali pretpostavljam da najviše voli nositi naočale, crvenu haljinu i zelenu tvrdu torbicu nalik na dragulje. Moja mama ne voli igrati nogomet, ali moj brat Rio i ja ju nekad natjeramo. Jako puno radi na mobitelu, ali kada ima slobodan dan onda igramo društvene igre. Jako voli pjevati jer je poznata pjevačica i napravila je negdje oko 80 pjesama. Za kraj volim svoju mamu i ostalu obitelj više nego sve na ovom svijetu, objavila je ponosna mama.

- Prilično objektivan opis, zanemarimo poznata. Djeca sve vide i sve kuže, možemo mi pričati što hoćemo, napisala je Ida u opisu. 
"Možeš biti ponosna", "Mislim da svaka mama ima uokviren ovakav sastavak o sebi", "Sjajno", "Prekrasno", samo su neki od komentara. Javila joj se i glumica Nataša Janjić Medančić, koja je izdvojila dio "Al puno radi na mobitelu".

- Tak je kak je, odgovorila joj je Ida. 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, Ida je nedavno obilježila 10. godišnjicu braka sa suprugom Ivanom Vanijem Peševskim. 

Podijelila je dvije fotografije s vjenčanja u Beogradu, a brojne je iznenadila kratkom vjenčanicom.

- Na današnji dan pred 10 godina točno. Najbolje godine sam ti dala, starkeljo! Ali i najbolje proživjela. Roko je na ovim slikama u tibici, jedna skroz nova etapa počinje. Nije uvijek lako s tobom, mužu moj grintavi, nisam vjerojatno ni ja cvijeće, ali izgurali smo sve do sada. Bolje nismo našli. Za 20. godišnjicu opet tulum stiže! Vani glavni producent, save the date - napisala je pored fotografija. 
Inače, glazbenica i voditeljica udala se u Beogradu samo nekoliko dana nakon što je objavila da je u četvrtom mjesecu trudnoće. Ivan i ona upoznali su se na novosadskom festivalu Exit. 

VIDEO: Anđa Marić otkrila da je ponovno zaljubljena: 'Napisala sam mu pismo'

Ključne riječi

Komentara 4

KR
kruti172
12:47 30.09.2023.

Bg ljadro?

TR
Trnjan
17:56 30.09.2023.

Tko je ova osoba?

JO
JovanC
12:48 30.09.2023.

Di u beogradu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije