Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRILJ

I Thrill Blues festival u znaku nogometa

Thrill Blues Festival
Foto: Promo
1/2
02.07.2018.
u 16:13

Utakmica između Hrvatske i Rusije pratit će se na velikom platnu na glavnoj pozornici, a nakon toga kreću koncerti

I Thrill Blues Festival će zajedno s čitavom Hrvatskom pratiti naše vatrene u četvrtfinalnoj utakmici s Rusijom koja počinje u 7. srpnja u 20h.

- Prilagođeni program u Gradskom parku tog dana počet će u 16 sati prijenosom prve četvrtfinalne utakmice. U 18 sati uz zvukove bluesa počinje degustacija triljskih specijaliteta a u 20 sati svi ćemo zajedno uz prijenos na velikom platnu na glavnoj pozornici navijati za naše.

Nakon utakmice pozornicu će preuzeti naši ovogodišnji izvođači s kojima ćemo uživati u bluzu do kasno u noć - kazao nam je Boris Hrepić-Hrepa, direktor festivala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije