Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ocijenite sami

Modni sud o haljinama na Zlatnom globusu: Nekima ni vojska stilista nije pomogla

haljine
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/39
13.01.2014.
u 09:07

Miljenica američke publike Jennifer Lawrence i ovog puta bila je vjerna Dioru.

Tko na Zlatni globus dolazi u kratkoj haljini? Gotovo nitko. Zato je sinoćnjoj dodjeli nagrada prijetila prava katastrofa. Pukla je cijev, a crveni se tepih pred hotelom Hilton na Beverly Hillsu namočio vodom.

– Ovo bi moglo biti nezgodno – tvitao je Rayan Seacrest s televizije E!

Nasreću, vatrogasci su brzo sanirali štetu i 15-ak minuta poslije crveni je tepih bio spreman za plejadu hollywoodskih ljepotica.

Koja je to izvela najbolje?

Miljenica američke publike Jennifer Lawrence i ovog puta bila je vjerna Dioru. Duga bijela haljina isprekidana crnim vrpcama, dječačka frizura i besprijekoran make up – dojam je jednostavno, a efektno.

Potpuno drukčiji dojam ostavila je Lupita Nyong'o. Koraljnocrvenu haljinu jednostavnog kroja potpisuje američki dizajner Ralph Lauren, no da ne bi sve bilo tako jednostavno, tu je strukturirani plašt koji mlada glumica odlično nosi.


Prekrasna je bila glumica Cate Blanchett u crnom Armani Priveu. Stoji joj kao salivena i premda Cate izgleda kao da se danima pripremala, kaže da je haljinu izabrala za samo 90 sekundi!

Paula Patton odlično je odabrala odjenuvši bijelu haljinu obogaćenu volanima s potpisom Stephane Rolland.

Amy Adams u crvenom Valentinu? Može, može.

Za crvenim je posegnula i Emma Watson. No, Diorova haljina ipak je bila malčice presmjela, otkrivajući i više negoli je "pristojno" pa je Emma dojam upotpunila tajicama. Zanimljivo!

Jessica Chastain u Givenchyju zaslužila je mjesto na listi najbolje odjevenih.

Izbor haljine Heidi Klum nije baš najsretniji.

A trudnica Drew Barrymore možda se trebala ugledati na Oliviju Wilde. Njezina prpošna cvjetna haljinica nije najsretniji odabir iako je Drew toliko simpatična da je gotovo nebitno što je odjenula.

Sandri Bullock čestitke jer je na crveni tepih unijela dašak boja, ali od svih haljina Prabala Gurunga mogla je izabrati i neku ljepšu..

A, Uma Thurman? Hm... kao da je zalutala s neke seoske zabave.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
09:47 13.01.2014.

a naši veliki stručnjaci znaju i određuju modne tokove, a ovi u Hollywoodu ne...

Avatar Sunčica
Sunčica
13:50 13.01.2014.

odjevanje je umjetnost...Cate Blanchett ima taj kreativni instinkt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije