Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna afera

I dalje brani nevjernog supruga: Hillary Clinton progovorila o Monici Lewinski!

Foto: PA/Pixsell
1/6
15.10.2018.
u 19:05

Bivša tajnica države  i kandidat demokrata za predsjednika na izborima 2016. , negirala je da je tadašnja seksualna veza između 22-godišnje Lewinsky i Billa Clintona bila zloupotreba ovlasti.

Hillary Clinton u nedjelju je izjavila kako je njen muž, bivši amrički predsjednik Bill Clinton, imao pravo kada nije odstupio s mjesta predsjednika nakon afere s Monicom Lewinsky.

-Apsolutno ne, - odgovorila je Hillary Clinton, jedna od začetnica pokreta #MeToo  za CBS-ov Sunday Morning, na pitanje o tome je li Bill trebao odstupiti s pozicije predsjednika države.

Bivša tajnica države  i kandidat demokrata za predsjednika na izborima 2016. , negirala je da je tadašnja seksualna veza između 22-godišnje Lewinsky i Billa Clintona bila zloupotreba ovlasti. Clinton je dodala kako je Monica tada bila odrasla osoba, što znači da je mogla normalno pristati na tu vezu. Razgovor je pokušala skrenuti na brojne seks-skandale trenutnog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Clinton je podržala muža i kada je opozvan u kasnoj 1998. godini zbog laganja o aferi s Lewinsky, no ni nakon suda koji je trajao čak mjesec dana, nije izašao iz ovalnog ureda. Monika je tada rekla da je ona na vezu pristala, no sad je promijenila mišljenje. Slično Trumpovim taktikama, Bill Clinton je sve optužbe odbacio, te rekao da su laži.

Komentara 5

ST
Stipan
20:17 15.10.2018.

Ovi Clintoni su tisuću puta gori i pokvareniji nego Trump.

GV
golub Vaso
19:40 15.10.2018.

bolesna i krvožedna baba

BL
bljak007
19:40 15.10.2018.

Monika mu ga podizala a Hilari spuštala. Svi sretni i zadovoljni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije