Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće biti isti kao u Zagrebu

Hus: 'Koncert u Puli bit će posljednji takav, neće biti reprize, a nakon toga ćemo vidjeti'

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/12
08.06.2022.
u 14:06

Isto tako, taj koncert neće biti repriza onog u Zagrebu održanog 26. ožujka već će biti djelomično izmijenjen, u smislu nešto drukčijeg repertoara te glazbenih gostiju

Veliki koncert Parnog valjka "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki" 25. lipnja održava se u Puli, a to je ujedno i zadnji takav nastup tog benda.

"Nakon Pule nećemo više raditi ovakav koncert, neće biti reprize. Odmorit ćemo, sabrati se, vidjeti reakcije publike i donijeti odluke što i kako dalje", kazao je Husein Hasanefendić Hus u Drugom programu Hrvatskog radija.

To znači kako je taj open-air koncert u pulskom amfiteatru zadnji takav, a inače, Valjak je Pulu odabrao jer je riječ je o gradu u kojem Akija pamte po velikodušnom humanitarnom radu u kojem je nagrađen i Poveljom počasnog građanina, istaknuli su. 

Isto tako, taj koncert neće biti repriza onog u Zagrebu održanog 26. ožujka već će biti djelomično izmijenjen, u smislu nešto drukčijeg repertoara, kao i glazbenih gostiju koji će s članovima benda Parni valjak stati na pozornicu Pulske arene, otkrio je Hus. 

A na pitanje što će dalje biti s Parnim valjkom, kazao je: "Željeli bismo svirati, jer imam dojam da ću okopnjeti ako se neću baviti time, a to osjeća i cijeli bend. Nama se dogodila posebna kemija i mislim da bi bila šteta da prestanemo. Te naše pjesme zaslužuju živjeti u izvedbama uživo, a s pjevačima ćemo vidjeti. Osnovni kriterij bit će nam vrhunska kvaliteta – ako mi zaključimo da možemo jednako kvalitetno funkcionirati, onda ćemo naći rješenje i ići ćemo dalje, ali sigurno nećemo ići ispod nivoa koji smo postavili do danas". 

VIDEO>>Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

Komentara 4

DU
Deleted user
18:57 09.06.2022.

Valjak se oprašta od vjerne publike posljednjom turnejom koja će trajati još 15 godina.

ZA
zagabria7
14:24 08.06.2022.

Koncert u Atreni je bio iznenađujuće dobar spektakl a zaista krcata velika dvorana je za mene bilo još veće iznenađenje. Očito postoji kemije između Valjka i publike tako da to ne bi trebalo prekidati već naći neko rješenje. Od tih izvođača na koncertu jedan mi se posebno svidio, ne znam mu ime ali baš se uklopio kao dio Valjka. Malo podsjeća glasom i stasom na Dinu Jelušića ali nije on. Mislim da je to moguće rješenje

MI
Milas
15:06 08.06.2022.

Glasam za Filipa Rudana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije