Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah napali

Hurley u šestom desetljeću izgleda odlično u badiću, ali pratitelji joj ne vjeruju: To je photoshopirano

Foto: Instagram
1/11
23.02.2021.
u 11:20

Ipak, iako obično dobiva gomilu komplimenata i pozitivnih kometara, ovaj put su pratitelji pisali kako misle da fotografije obrađuje u photoshopu, te da odlično izgleda samo zbog toga.

Glumica Elizabeth Hurley jedna je od onih žena koje ne kriju godine, a za to nema ni potrebe. Iako je proslavila 55. rođendan izgleda bitno mlađe.

Vitalna Britanka redovito objavljuje fotografije u kupaćem kostimu na društvenim mrežama, a mnogi se pratitelji pitaju kako je i u šestom desetljeću života uspjela zadržati mladolik izgled i apsolutno besprijekornu liniju.  Liz je ovaj put pozirala na plaži u minijaturnom bijelom bikiniju

"Razveselite se u ovim jadnim vremenima" napisala je uz fotku. Ipak, iako obično dobiva gomilu komplimenata i pozitivnih kometara, ovaj put su pratitelji pisali kako misle da fotografije obrađuje u photoshopu, te da odlično izgleda samo zbog toga. 

Foto: Instagram screenshot

"Izgledaš predivno, ali fotka izgleda fotošopirano" stoji u jednom komentaru, s kojim su se složili i neki drugi pratitelji. 

Liz je već prije nekoliko godina otkrila da voli da su njezine fotografije malo retuširane.

Inače, Poduzetna glumica koju mnogi pamte po filmu "Austin Powers" ima i vlastitu liniju kupaćih kostima, a u intervjuima često priča o važnosti zdrave prehrane i aktivnog načina života. Ujutro prvo obvezno popije čašu mlake vode s limunom, potom nezaslađeni espresso, a tek kasnije nekoliko integralnih keksa.

Preskakanje doručka nešto je s čime se većina nutricionista ne slaže, no čini se da Elizabeth nema problema s tim. Svoje linije kupaćih kostima, odgovarajućih parea, ljetnih haljina i ogrtača, najbolje reklamira ona sama. Naime, čak i linije kostima koje su inače namijenjene mladim djevojkama, njoj pristaju odlično.

Komentara 1

Avatar f@nky
f@nky
15:45 23.02.2021.

ima fotoshopa ali je zgodna u svakom pogledu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije