Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hülya Darcan

Zla Melike iz Dile: Sa Šeherezadom i Sulejmanom savjetujem se o ulogama

Hulya darcan
Foto: Promo
1/5
01.04.2014.
u 16:00

Zlu Melike igra 63-godišnja Hülya Darcan, proslavljena glumica koja je stariju generaciju osvojila još 70-ih godina u raznim filmovima, dok je mlađoj populaciji poznatija kao majka Bergüzar Korel, slavne Šeherezade

Ako u uvriježenom mišljenju da svekrva i snaha ne mogu njegovati dobar odnos ima istine, onda je najbolji primjer takve netrpeljivosti odnos Melike Selamoglu i Dile, likova iz popularne turske serije “Dila” koja se prikazuje na Novoj TV.

Zlu Melike igra 63-godišnja Hülya Darcan, proslavljena glumica koja je stariju generaciju osvojila još 70-ih godina u raznim filmovima, dok je mlađoj populaciji poznatija kao majka Bergüzar Korel, slavne Šeherezade. Hülya ima i stariju kćer, Zeynep, koja radi kao direktorica hotela.

Starija kćer bježi od novinara

– Zeynep nikada nije htjela biti glumica. U djetinjstvu bi pobjegla kad bi k nama došli novinari. Voli književnost i već je napisala dvije knjige. U knjizi “Posljednja 84 dana s ocem” opisuje posljednje dane s mojim pokojnim suprugom - rekla je glumica u jednom intervjuu. Udovica je od 2005. godine, a od tada je, kaže, njezin najdraži muškarac u životu unuk Ali, sin Bergüzar i Halita Ergença.

Foto: Promo

– Jako je sladak. Ni on me ne ljuti, baš kao što me ni njegova majka nije ljutila. Svi ga doživljavamo kao malog čovjeka i okružen je ljudima koji ga jako vole. Imam i unuku koju mi je podarila moja starija kći. Ona ima deset godina – pohvalila je svoje unuke glumica.

Sa zetom Halitom njeguje korektan odnos, a iako je u njihovoj obitelji gluma posao koji se proteže generacijama, nije dominantna tema za razgovor tijekom obiteljskih ručkova.

Uvijek bira različite uloge

Hülya je nakon rođenja dviju kćeri uzela dugu pauzu i posvetila se obitelji. Pri povratku na ekrane odlučila je pomno birati uloge i nikada si ne dopušta da dvaput igra sličan lik.

– Ne mogu početi glumiti u novoj seriji odmah nakon završetka snimanja druge i uvijek se želim gledateljima predstaviti u različitim ulogama, da im budem zanimljiva. Sa zetom i kćeri se savjetujem koju ću ulogu prihvatiti – kaže glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije