Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomila mu srce

Hugha Hefnera pet dana prije vjenčanja ostavila zaručnica

hugh
Pixsell
15.06.2011.
u 17:13

– S obzirom na to da se ne ženim u subotu, imat ću filmsku večer i gledati film “Odbjegla nevjesta”. Čini se prigodnim – napisao je Hugh.

Svega pet dana prije vjenčanja Playboyeva zečica Crystal Harris ostavila je 60 godina starijeg Hugha Hefnera. Iako mu je srce slomljeno, šef Playboya sve je okrenuo na šalu i na Twitteru otkrio nove planove za ovu subotu, kada je treći put trebao izreći sudbonosno "da".

– S obzirom na to da se ne ženim u subotu, imat ću filmsku večer i gledati film “Odbjegla nevjesta”. Čini se prigodnim – napisao je vitalni 85-godišnji Hugh te u manje šaljivu tonu dodao:

– Srce mi je slomljeno, ali bolje da me ostavila sada nego nakon vjenčanja.

Razočaranom Hefneru potporu su pružile bivše djevojke Bridget Marquardt i Kendra Wilkinson. Bridget ga je već posjetila u njegovoj vili, a Kendra je najavila da će ga zajedno sa suprugom doći oraspoložiti s bocom viskija.

Nedavno proglašena Playboyevom zečicom godine Claire Sinclair izjavila je da nije iznenađena što je Crystal otkazala vjenčanje.

– Bilo je očito da nemaju ništa zajedničko, a Crystal se činila vrlo nesretnom. Nitko nije razumio njihov odnos. Ali Hef ju je volio i usrećivala ga je i zbog toga smo svi podupirali njihovu vezu. On zaslužuje bolju. Sebično je tako iznenada raskinuti zaruke. Trebala se ponijeti kao odrasla osoba i tu odluku donijeti prije. Grozno je priuštiti nekome takvo nešto pet dana prije vjenčanja – kaže Claire.

Komentara 1

OR
orisis
11:08 17.06.2011.

glavni je krivac brachni ugovor... uvidjela je da joj ne che puno ostaviti ako umre ili se od njega rastavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije