Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drže se dalje od medija

Hugh Grant crvenim tepihom konačno prošetao s 22 godine mlađom djevojkom

Hugh Grant
Foto: PA/Pixsell
1/2
14.02.2017.
u 13:56

Glumac nikada nije otkrio kako i gdje je upoznao producenticu Anne Eberstein. Poznato je samo da im se 2012. rodio sin John i da im se u listopadu 2015. rodilo drugo dijete, čiji spol do danas nisu otkrili

Hugh Grant drži se pravila da svoj privatni život drži podalje od javnosti i zato na filmske premijere i slična događanja uvijek dolazi bez pratnje. Ipak, ovo pravilo je prekršio na dodjeli nagrada BAFTA i  crvenim tepihom se prošetao u društvu svoje 22 godine mlađe djevojke Anne Eberstein. 

Koliko je odlučan u tome da privatni život drži podalje od medija, dokazuje i činjenica što nitko ne zna kako i gdje su se upoznali 56-godišnji glumac i 34-godišnja švedska producentica. 

Poznato je da imaju dvoje djece, sina Johna koji je rođen 2012. godine, a u listopadu 2015. godine rodilo im se i drugo dijete, ali do danas ne žele otkriti jesu li su dobili sina ili kćer. 

Glumac iz veze s Tinglan Hong ima kćer Tabithu i sina Felixa.

>>Prošetala crvenim tepihom: Evo kako izgleda Bridget Jones nakon 12 godina!

>>Ne zovu je bez razloga The Body! Slavna manekenka slavi 51. rođendan

Komentara 1

Avatar urbanjungle
urbanjungle
14:15 14.02.2017.

Mlađe je slađe kako god okreneš. Hebiga. Istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije