Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujala se

Hrvatsku glumicu frustriraju teorije zavjere: 'Samo da ne dopiru do mene više te p**** koje zagovarate'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
20.04.2020.
u 15:35

Naime, na internetu je sve više onih koji vjeruju u neke teorije oko nastanka koronavirusa, a Jelena je svoje frustracije podijelila s pratiteljima an društvenim mrežama.

Glumica Jelena Perčin odlučila se obračunati s teoretičarima zavjere. Naime, na internetu je sve više onih koji vjeruju u neke teorije oko nastanka koronavirusa, a Jelena je svoje frustracije podijelila s pratiteljima an društvenim mrežama.

"Dragi teoretičari zavjere,dođe mi da požalim što malo obolijevamo i još rjeđe umiremo od Korone,samo da ne dopiru do mene više p***** koje ste u stanju povjerovati i zagovarati.  Ako vas Bill čipira sam će se baciti s 5G antene,cijepivši se prethodno,kad shvati količinu stupidnosti koju emitirate", napisala je Perčin.

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, Jelenin suprug, glumac Momčilo Otašević nedavno je komentirao situaciju s potresom i koronavirusom

 - Kako se može doživjeti pandemija i prirodna katastrofa u isto vrijeme? Grozan scenarij. Loš. Zadnji tjedan snimanja sam se već odvojio od obitelji, živio sam kod kolege Marka Todorovića. Planirao sam još dva tjedna provesti ondje i vratiti se svojoj obitelji. Kad se dogodio potres, stvorio sam se što sam prije mogao ispred zgrade. Smjestio Jelenu i djecu u auto, pobrinuo se za vodu i hranu, odveo ih autom na čistinu i čekao da se sve smiri. Morali smo napustiti zgradu dok statičari procijene situaciju. Na svu sreću, zgrada je u redu, nakon nekoliko dana vratio sam obitelj u stan, a ja sam izdržao još 14 dana dok se nisam uvjerio da nemam nikakvih simptoma. Sad smo napokon zajedno - rekao je glumac.

Ključne riječi

Komentara 8

KB
kbr
16:01 20.04.2020.

zato jer si ti najpametnija, kakva baba vanga, pitajte jelenu

SK
Skeptik
16:09 20.04.2020.

Da Perčin? Zar nije Veljača?

Avatar Dokman
Dokman
16:37 20.04.2020.

Gospođa nastavlja agendu hollywoodske intelektualne moralne vertikale. A lijepo vam je Ricky Gervais rekao... dršte se dasaka i sapunica bolje vam je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije