Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POČETAK

Hrvatskom glazbeniku i srpskoj glumici potres je uzeo sve, sada žive u kontejneru

Marko Vukes i supruga Nevena Ristić Vukes
Foto: Youtube
1/3
20.04.2020.
u 14:41

Glazbenik Marko Vukes i njegova supruga glumica Nevena Ristić Vukes već mjesec dana žive u kontejneru, a o tome su snimili i dokumentarnu seriju za web .

Život im se potpuno promijenio kada je 22. ožujka Zagreb zatresao snažan potres, najsnažniji u posljednjih 140 godina, a kao i za mnoge druge, tako i za glazbenika Marka Vukesa i njegovu suprugu glumicu Nevenu Ristić Vukes život više nije bio isti.

Naime, već posljednjih mjesec dana, kako govore u svojoj YouTube dokumentarnoj seriji, žive u kontejneru.

Marko Vukes i supruga Nevena Ristić Vukes
1/1

– Mi smo nakon zemljotresa ostali bez doma i krova nad glavom. Nismo jedini, mnoge obitelji ostale su bez svojih kuća – kažu dok se nižu prizori njihova razrušenog doma u Mariji Bistrici. Inače, Nevenu je hrvatska javnost upoznala kao Anu Kolar u seriji "Vatre ivanjske", a Marko je pjevač grupe Joy.

Za njih od tog dana život izgleda skromnije, ali su zajedno i imaju jedno drugo. Marko je dodao kako je načelnik već istog dana došao do njih i da su dan nakon potresa imali kontejner na svojem zemljištu. U njemu su sve očistili i odredili što im je najbitnije za život.

– Kad smo ostali bez našeg doma, osjećao sam se jako nemoćan i shvatio sam da nismo sami na ovom svijetu – ističe Marko i dodaje kako su u Božjoj milosti jer su ostali živi i zdravi.

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima

Inače, par se upoznao tijekom snimanja sapunice "Vatre ivanjske" te su se 2017. vjenčali u Markovoj rodnoj Mariji Bistrici. Među uzvanicima su bile i glumice Iva Mihalić, Ana Begić Tahiri i Doris Pinčić Rogoznica. Upravo je Doris zaslužna za ljubav ovog para jer su se zahvaljujući njoj i upoznali. 

Komentara 9

Avatar markoii123
markoii123
15:10 20.04.2020.

Slatki su i on i ona,sretno ekipa.

PR
PrimoracRi
17:52 20.04.2020.

Ne brini se pomoći će ti zamp samo hrabro i tamburu ruke....

DU
Deleted user
15:02 20.04.2020.

Prvi put čujem i za njega i za nju.Pa put pod noge i na Istok ili možda zet ne smije tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije