Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Lidija ponovno prigovarala Alenu: 'Bojim se. Iz očiju ti perverzija izbija'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/4
20.04.2020.
u 13:29

Lidija je Alenu povišenim tonom rekla da ga se boji.U nastavku razgovora upitala ga je koji bi film volio gledati, a on joj je odgovorio da dugo nije gledao 'pornjavu'.

Iako se u prošlotjednim epizodama 'Braka na prvu' mnogima činilo da su Lidija i Alen izgladili odnose, jedna scena je mnoge ponovno iznenadila. Naime, Lidija i Alen nisu se pretjerano svađali, no ona mu je prigovorila da mu iz očiju izbija perverzija.

 Lidija je Alenu povišenim tonom rekla da ga se boji.U nastavku razgovora upitala ga je koji bi film volio gledati, a on joj je odgovorio da dugo nije gledao 'pornjavu'.

- Iz očiju ti perverzija izbija - kazala mu je Lidija.

Brak na prvu
1/11

Podsjetimo, Alen je već u ranijim epizodama aludirao da želi ići korak dalje s Lidijom, kada ju je pozvao u kadu. Ona je to kategorički odbijala i te njegove izjave smatrala dosta priprostim. 

- Ti si zagorio, kao ona rešetka koja je ostala od 1. maja i čeka sljedeći 1. maj na kiši i suncu. Kad tebe vidim, mislim da se neću seksati dvije godine. Libido mi odmah padne - izjavila je Lidija, a on je očito odlučio pokušati s taktikom provociranja ne bi li dobio nekakvu reakciju od svoje žene.

 

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hr76
14:20 20.04.2020.

Niti jedan par nije dobro spojen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije