Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to planirala

Hrvatsko vjenčanje britanske voditeljice skoro je bilo uništeno

Foto: Twitter
1/2
10.10.2019.
u 14:09

Kada je saznala da je jedna zrakopolovna kompanija otkazala sve svoje letove zbog financijskih teškoća Lucy Clark je shvatila kako će možda morati otkazati vjenčanje jer je većina gostiju kupila karte upravo od te komapnije....

Britanska radijska voditeljica Lucy Clark i njezin zaručnik odabrali su Hrvatsku za mjesto svog vjenčanja.

Na idiličnoj destinaciji na našoj obali Lucy je pripremila sve za svoje vjenčanje, a onda je stigla vijest kako zbog financijskih problema britanski zračni prijevoznik Thomas Cook Airlines ukida sve svoje linije.

To je stvorilo velike poteškoće gostima mladenaca koji su unaprijed uplatili let s ovom kompanijom. Lucy je bila zabrinuta kako će njezini gosti doći na vjenčanje, ali oni su dali sve od sebe da stignu u Hrvatsku na dan koji je Lucy toliko važan.

- Trenutno u Hrvatskoj pokušavam dokučiti koji gosti mogu, a koji na kraju ne mogu doći na vjenčanje. Znam da ovo nije najgora situacija u  životu, ali nisam baš planirala križati bilo koga s popisa gostiju - napisala je Lucy na Twitteru uoči vjenčanja.

Njezini gosti uložili su puno truda i volje da pronađu druge letove i dođu na vjenčanje.

 

 

- Zbilja smo sretnici i ne mogu opisati koliko smo sretni što su naši gosti stigli i koliko smo im zahvalni što su se toliko potrudili da
stignu na naše vjenčanje. Uspjeli smo, vjenčali smo se, a ni Thomas Cook nam nije stao na put - napisala je voditeljica na društvenim mrežama.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije