Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije im to trebalo...

Mladenci posramljeni nakon objave njihove fotografije: Gdje ovaj svijet ide?

mladenci
Foto: Getty Images
1/3
09.10.2019.
u 09:12

Nekoliko trenutaka nakon što su izrekli sudbonosno 'da' par je uzeo svoje pametne telefone kako bi promijenili svoj bračni status na Facebooku.

Fotografija mladenaca koji stoje ispred svojih gostiju usred ceremonije vjenčanja šokirala je mnoge.

Bila bi to obična fotografija s vjenčanja da mladenci nisu snimljeni kako drže mobitele u rukama i tipkaju po njima.

Nekoliko trenutaka nakon što su izrekli sudbonosno 'da' par je uzeo svoje pametne telefone kako bi promijenili svoj bračni status na Facebooku.

– Umjesto da su zajedno zapalili svijeću ili imali ceremoniju s pijeskom, Danielle i James promijenili su svoje statuse na Facebooku u 'vjenčani' – piše uz fotografiju mladenaca objavljenu na društvenim mrežama.

Foto: Facebook/Newsroom

Nakon što je fotografija postala viralna, uslijedili su brojni negativni komentari.

'Ovo nije slatko ni čudno. To je smiješno', 'Ovdje je svijet otišao? Odustajem od ovog društva', 'Ako je ovo pokazatelj kakav će im brak biti, očekujem da će ubrzo ponovno mijenjati statuse', samo su neki od brojnih komentara.

VIDEO Trebao je poljubiti mladenku, a onda se kraj njih pojavila ona...

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
13:24 09.10.2019.

Tja, kaj se more. Moderna inačica Murphyjeva zakona glasi: Što više pametnih telefona, to više njihovih glupih vlasnika.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:17 09.10.2019.

Pametni telefoni-glupi korisnici. Mazel tov!

BR
Brankko
11:50 09.10.2019.

KAMO ide: to znači nekakav "cilj". KUDA ide -- znači kojim putem. GDJE ide, to bi bilo tu negdje hoda, ide, što li, ali ne zna ni kuda ni kamo. Na primjer: Gdje hoda? U dvorištu. Kamo ide? U dvorište. Kuda ide? Kroz dvorište. Jako komplicirano, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije