Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke

Srpski glumac i hrvatska glumica dobili drugo dijete, par otkrio i ime koje će dječak nositi

Stefan i Ivana
Foto: Press Association/PIXSEL
1/13
15.08.2023.
u 22:00

Srpski glumac Stefan Kapičić (44) i njegova supruga, hrvatska glumica Ivana Horvat Kapičić (34), na društvenim mrežama su otkrili da su postali roditelji drugi put. Također, otkrili su da je dječak rođen danas te da će nositi ime Sebastijan.

Srpski glumac Stefan Kapičić (44) i njegova supruga, hrvatska glumica Ivana Horvat Kapičić (34), postali su roditelji drugi put. U obitelj Kapičić došlo je drugo dijete i to dječak, a sve su potvrdili na društvenim mrežama. Ivana je rodila dječaka kojem su nadjenuli ime Sebastijan

- Naš dječak je ovdje! Savršen si. Kao tvoj brat. Volimo te puno - napisali su uz objavu te istaknuli i današnji datum. Uz to su podijelili i dječakovu fotografiju, a sve možete vidjeti OVDJE. U komentarima su im pristigle mnoge čestitke.

Vijest o prinovi u njihovoj obitelji u javnost je doša  travnju kada je o tome pisao srpski Blic.

 – Ivana je ponovno u blaženom stanju, ali još uvijek se ne zna hoće li dobiti sina ili kćer. Glumica se dobro osjeća i trudnoća prolazi u najboljem redu – rekao je tada prijatelj obitelji za ovaj medij.

Inače, Stefan i Ivana zajedno su već deset godina, a svoju su ljubav okrunili brakom u studenome 2017. godine. Tri godine kasnije na svijet je stigao i njihov sin Ivan. Glumački par već dulje živi u Americi, a u Hrvatsku su uspjeli doći prije nego što je cijela situacija s koronavirusom poprimila ozbiljne razmjere.

VEZANI ČLANCI

Zaljubili su se na setu serije "Zora dubrovačka", a nakon što je Stefan odlučio okušati sreću u Hollywoodu, par se preselio u Los Angeles gdje Stefan gradi karijeru u hollywoodskim projektima. Uloge je ostvario u filmovima “Deadpool”, "Deadpool" i "Deadpool 2", seriji “Better Call Saul”, a ovo ljeto premijerno će biti prikazan i film “The Last Voyage of Demeter”, u produkciji Stevena Spielberga u kojem tumači jednu od glavnih uloga. Uz Ameriku i Hrvatsku par boravi i u Beogradu, a upravo je tamo Kapičić prošle godine snimao “Južni vetar: Na granici”.

Dodajmo i da je par početkom mjeseca uživao na odmoru, a Stefan je tada na društvenim mrežama podijelio fotografiju naše glumice na bazenu na kojoj ona pozira u kupaćem kostimu a istaknula je i svoj trudnički trbuščić.

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi, Ella Dvornik rastužila pratitelje novom objavom na Instagramu

Komentara 13

LO
loraxy
22:04 15.08.2023.

On glumac? Karizma 0 bodova...

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
07:07 16.08.2023.

Opet promocija bratstva i jedinstva.

Avatar Tombstone
Tombstone
22:26 15.08.2023.

Zakaj ne Ferguson?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije