Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hrvatski Telekom vas vodi na koncert Depeche Modea u Beč!

Depeche Mode
PR
Autor
PR članak
28.02.2013.
u 10:37

Povodom lansiranja novog albuma „Delta Machine“ 24. ožujka 2013. Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj mogu se osvojiti na tportalu

Electronic Beats, poznati međunarodni glazbeni program Deutsche Telekoma najavio je ekskluzivnu promociju željno iščekivanog albuma grupe Depeche Mode pod nazivom „Delta Machine“. Prije službene ljetne europske turneje, grupa će svojim obožavateljima u Europi predstaviti materijal sa svojeg novog albuma „Delta Machine“ na koncertu 24. Ožujka 2013. koji će po prvi put biti održan u bečkom muzejskom kompleksu MuseumsQuartier, jednom od najvećih svjetskih kulturnih centara.

Najveći poklonici grupe Depeche Mode u Hrvatskoj, njih čak 22, dobit će priliku da preko nagradnog natječaja na tportalu osvoje ulaznice za ovaj uistinu jedinstveni događaj. Isto tako najkreativnijem čitatelju HT će omogućiti susret s članovima banda. Natječaj na kojem fanovi trebaju dokazati svoju strast prema grupi otvoren je do nedjelje 10.ožujka. Svi detalji dostupni su ovdje.

Također, obožavatelji grupe Depeche Mode diljem svijeta moći će doživjeti ovo jedinstveno premijerno izvođenje materijala s novog albuma i putem webcasta i prijenosa cijelog događaja ubrzo nakon koncerta na stranici www.electronicbeats.net.

„ Za novi album je vladalo takvo zanimanje da se njegova promocija uživo i streaming novih pjesama činilo kao sjajan način da ljudi širom svijeta osjete atmosferu novog albuma. Suradnja s Telekomom omogućuje nam da iskoristimo mogućnosti tehnologije i da nas čuje što veći krug slušatelja,“ rekao je pjevač Dave Gahan.

Nastup Depeche Modea u Zagrebu 23. svibnja 2013. na stadionu Maksimir održat će se u sklopu europske turneje kojom se promovira novi album \"Delta Machine\". Hrvatski Telekom generalni je pokrovitelj zagrebačkog koncerta.

Grupa Depeche Mode predstavlja fenomen u svijetu glazbe. Članovi grupe uživaju status idola među svojim obožavateljima a popularnost im raste paralelno s 32-godišnjim radom; od mlade synthpop grupe do međunarodnih zvijezda koje pune stadione. Njihova zadnja turneja u 2009./2010. potukla je sve rekorde s više od 2,5 milijuna prodanih ulaznica. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?