Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tomislava i ivor vucelić

Hrvatski biznismen i bivša HRT-ova voditeljica imaju poseban razlog za slavlje, ona podijelila detalje

Foto: Instagram
1/10
21.11.2023.
u 10:20

Proslavili su sedam godina zajedničkog života, a Tomislava je objavila video u kojem se mogu vidjeti njihove zajedničke fotografije. Isto tako je dodala i dirljiv opis.

Ivor Vucelić, hrvatski biznismen i njegova supruga Tomislava, bivša HRT-ova voditeljica čekaju svoje drugo dijete. Proslavili su sedam godina zajedničkog života, a Tomislava je objavila video u kojem se mogu vidjeti njihove zajedničke fotografije. Isto tako je dodala i dirljiv opis. "Sedam godina zajedničkog života projurilo je, a ispred nas možda i najuzbudljivija godina. Novi član obitelji, preseljenje, novi poslovni izazovi… Sretna nam godišnjica i samo nek je”, napisala je.Ivor i Tomislava su se inače vjenčali u studenom 2017. godine, a sina Andreja dobili su u lipnju 2018. godine. 

 

- Andrej ima moje oči, a Ivorov nos i usta. Pun je energije i jako veselo dijete. Stalno priča, iako još ništa konkretno ne govori. Obožava biti vani, bez obzira na vrijeme, pa smo najmanje dvaput na dan u parku ili šetnji. Još se ne zna konkretno igrati s drugom djecom, ali ih primjećuje i voli da su oko njega. Dok je još bio u trbuhu, puštala sam mu glazbu i pjevala mu, a naviku smo zadržali i danas pa ne prođe dan, a da ne plešemo uz hitove koje sada Andrej odabire - rekla je Vucelić za Story nedugo nakon rođenja djeteta. 

VEZANI ČLANCI:

- S obzirom na to da Ivor ne želi propustiti ništa vezano uz Andrejevo odrastanje ili moje svakodnevne događaje, ako nije na sastanku, u pravilu je na telefonu sa mnom. Dakle, dnevno se čujemo nekoliko desetaka puta, šaljemo si fotografije... Nerijetko s drugog kraja svijeta rješava probleme ili zadatke koje ja ne stižem. Ako je kod kuće, trudi se maksimalno olakšati mi pa iskreno mislim da s njim nije teško imati ni desetero djece. Koliko god sam ponekad umorna na kraju dana, mislim da bi bilo sebično žaliti se jer su pravi životni problemi veći od jako zgusnutog poslovno-obiteljskog rasporeda - izjavila je. 

VIDEO Strašna tragedija na koncertu Taylor Swift: Preminula obožavateljica (23), a njih još 1000 potražilo je pomoć

Komentara 1

KO
Konan
11:21 21.11.2023.

Koji kafic ima bisnismen ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije