Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pristaje joj nadimak

Hrvatska Meghan Markle ljubi našeg Vatrenog, fanovi ne prestaju s komplimentima

Dominik Livaković i Helena Matić
Foto: Instagram
1/6
22.10.2019.
u 10:51

Lijepa zagrebačka klizačica u vezi je s našim mladim vratarom Dominikom Livakovićem.

Da je ljubav u zraku znaju naš zadarski nogometaš Dominik Livaković i njegova djevojka Helena Matić koji su se jučer prošetali zagrebačkim ulicama s psićem Cruzom!

Još tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, lijepa klizačica zaradila je nadimak "hrvatske Meghan Markle", a Livakovićevo srce osvojila je još prije dvije i pol godine. Svoju vezu drže daleko od očiju javnosti, a tek ponekom objavom na društvenim mrežama izazovu lavinu komentara i oduševljenja, što nije izostalo na zadnjoj fotografiji koju je Dominik objavio na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @jelaphotos

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

Ispod objave uslijedio je niz komentara zadivljenosti i podrške mladom paru s komplimentima kojima se pridružio i Danijel Subašić sa emotikonima srca.

- Jako smo samozatajni! Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo - rekla je Helena svojedobno za medije. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a Helena tvrdi da to nije bila ljubav na prvi pogled.

- Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled - bila je rekla.

Inače, ova studentica industrijskog dizajna bavila se umjetničkim klizanjem u Zagrebačkim pahuljicama i, kako je jednom prilikom rekla, nada se da će svoju dizajnersku strast pretvoriti u posao. Objave na društvenim mrežama svjedoče tome da par voli putovati i da se brinu za slatkog psića imena Cruz. Istaknuli su jednom prilikom da s njim vole otići u duge šetnje i da kad god imaju više slobodnih dana preferiraju otići do Dominikovog rodnog Zadra. 

Komentara 2

BA
bazinga
16:09 22.10.2019.

Balkanski jad se poredi sa plemićima u ovoj državi možeš biti svašta za čevape,ili picus gladnim novinarom

LI
liliZG
11:49 22.10.2019.

ne liči mi na megan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije