Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke

Bivši Vatreni zaprosio hrvatsku Kim Kardashian!

Foto: Instagram
1/5
14.10.2019.
u 18:00

Nakon što su za prvu godišnjicu saznali da čekaju dijete, Jelena Perić i Igor Bubonjić podijelili su sretne vijesti.

Najuspješnija influencerica ovih prostora Jelena Perić zaručila se za bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Igora Bubnjića.

Uz fotografiju prstena na Instagramu napisala je "Da", a mnogobrojne čestitke još uvijek pristižu. Igor i Jelena čekaju prvo dijete, a vijest o trudnoći doznali su prilikom prve godišnjice veze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I do💍

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

- Jedva te čekamo upoznati! Hvala ti Bože! 13 tjedana - napisala je Jelena početkom rujna, a vezu s bivšim nogometašem je potvrdila početkom ove godine. Perić je prva hrvatska influencerica koja je dosegnula brojku od milijun pratitelja, a sve to zahvaljujući make-up tutorijalima.

U nedavnom videu pratiteljima je otkrila kako se osjećala u prvom tromjesječju.

Na početku videa kaže kako joj je menstruacija uvijek bila redovita, ali prije nego je otkrila da je trudna imala je sve simptome kao i pred menstruaciju ali osjećala je kako je ovaj put nešto drugačije. 

- Neobičan je to osjećaj i ne znam kako bi ga opisala. Sjećam se kako sam otišla na rođendan prijateljice i osjećala sam kao da trebam dobiti menstruaciju. Popila sam par pića na proslavi, neću lagati i uživala sam tu večer. Sutra sam s dečkom otišla u trgovački centar u kupnju i odlučila sam kupiti test za trudnoću. Otišla sam u ljekarnu i zatražila sve testove za trudnoću i kad sam vidjela rezultate počela sam se tresti. Bila sam preplavljena emocijama i presretna jer smo htjeli bebu - ispričala je Jelena. Kada joj je dečko Igor došao doma ubrzo ju je pitao što se događa i ona se počela nekontrolirano smijati i ona mu je pokazala test i oboje su se počeli smijati i plakati.

- Bila je to eksplozija emocija i odmah smo obavijestili moju mamu i Igorove roditelje i taj dan neću nikada zaboraviti - ispričala je Jelena. Otkrila je kako su joj prva tri mjeseca trudnoće bila iznimno teška. - To je bio najgori period, osjećala sam se kao da umirem. Povukla sam se i s društvenih mreža, osjećala sam se deprimirano i stalno mi je bilo zlo ali nisam mogla povratiti. Bila sam umorna i ništa nisam mogla i nisam mogla normalno funkcionirati, ne očekujete da će hormoni tako utjecati na vas. Sada se na početku drugog tromjesečja osjećam super - rekla je i dodala kako želi roditi prirodnim putem. 
 

Ključne riječi

Komentara 2

OK
okvals54
18:15 14.10.2019.

Bivsi Vatreni???Sta,cistio kopacke?

NO
nordic
09:40 16.10.2019.

zeni je i voziiii. koja vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije