Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rodila prije 5 mjeseci

Hrvatska Kim Kardashian objavila fotku u badiću i naglasila bujno poprsje: 'Bomba'

jelena perić
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/12
20.07.2020.
u 12:08

Jelena često objavljuje fotke u badiću, a mnogi se dive njenoj liniji. Naime, ona je prije pet mjeseci rodila svoje prvo dijete.

Influencerica Jelena Perić, koju mnogi poznaju kao hrvatsku Kim Kardashian, trenutačno je na godišnjem odmoru. Jelena često objavljuje fotke u badiću, a mnogi se dive njenoj liniji.

Naime, ona je prije pet mjeseci rodila svoje prvo dijete. Na novoj fotki pozirala je u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu, te pokazala bujno poprsje, koje je odmah privuklo pogled brojnih pratitelja. 

Foto: Instagram screenshot

Nikada ne bih rekla da si majka. Kakvo tijelo imaš", "Kako si uspjela tako brzo vratiti figuru nakon porođaja?", "Prekrasna si", "Wow, ženo", "Bomba" pisali su u komentarima.

Inače, Jelena i njezin zaručnik, bivši nogometaš Igor Bubnjić, nedavno su krstili sina Tea koji je na svijet stigao početkom veljače. Nedugo nakon što je objavila informaciju da čeka prinovu, Jelena se obratila obožavateljima i otkrila kako se osjećala u trudnoći. Priznala kako joj je u nekim trenucima bilo teško te se osjećala se deprimirano zbog čega se na neko vrijeme povukla s društvenih mreža.

– Bila sam umorna i ništa nisam mogla i nisam mogla normalno funkcionirati, ne očekujete da će hormoni tako utjecati na vas – rekla je tada Jelena koja je otkrila i kako se osjećala kada je saznala da je u drugom stanju. - Bila je to eksplozija emocija i odmah smo obavijestili moju mamu i Igorove roditelje i taj dan neću nikada zaboraviti - ispričala je Jelena koja je s partnerom Igorom nedavno kupila i luksuzan stan u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Sokol
Sokol
12:38 20.07.2020.

A na pornhubu?

DU
Deleted user
12:34 20.07.2020.

objavila fotku u badiću.....a sto mu je to fotka, a sto mu je badić. jel to neki purgerski hrvatski. jer mi u Dubrovniku i na Peljescu to nikad nijesmo rekli niti sam cuo da je to ikad iko reko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije