Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednik BB-a

Hrvatice paze na izgled, Makedonke su najljepše, a Srpkinje vole rakiju

Darko Petkovski
Foto: Instagram
1/3
24.05.2017.
u 12:03

Darko Petkovski Spejko, pobjednik regionalnog Big Brothera, otkrio je zašto ga privlače Hrvatice i čime se bavi nakon pobjede u Big Brotheru

Pobjednik regionalnog Big Brothera Darko Petkovski Spejko, nakon pobjede u ovom reality showu, vratio se napornim treninzima, počeo je raditi kao bloger, bacio se u glazbene vode i angažiran je u brojnim reklamnim kampanjama. 

U intervju za Noizz.rs Darko je rekao kako osvojeni novac nije najveća nagrada koju je dobio sudjelovanjem u showu. Kaže da je to bila odlična prilika da testira svoje sposobnosti. Pohvalio se u intervju kako je objavio dvije pjesme i kako snima reklame, a rado je odgovorio i na pitanje postoji li velika razlika između Hrvatica, Srpkinja i Makedonki. 

– Hrvatice najviše paze na izgled i one su mi privlačne već na prvi pogled, ali možda su malo hladnije od ostalih Balkanki. Najljepše su Makedonke. Prirodno su lijepe, odane su i tradicionalne i najviše cijene prave vrijednosti, a Srpkinju bih htio oženiti. One također vode računa o izgledu, ambiciozne su, što meni odgovara. Možda im je mana što piju više rakije nego mi u Makedoniji, ali to mi se sviđa – iskren je bio Darko.

Reality kao televizijski format očito me su sviđa jer kaže da bi se prijavio i u Survivor, to je reality koji je po njegovoj mjeri. 

 

 

 

One year ago #palimo🔥 #croatia🇭🇷 ♥

A post shared by Darko Spejko (@spejko) on

 

 

 

Our new photoshooting by @amel_amed coming soon ⚜ #parkhotelskopje #fourskopje

A post shared by Darko Spejko (@spejko) on

 

Komentara 3

Avatar debela koli
debela koli
13:08 24.05.2017.

Kakav paćenik.

PO
POBROZDS
22:08 24.05.2017.

ko je da telcu na more?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije