Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marina Glavanović

Hrvatica osvaja Crnu Goru

Marina Glavanović
Foto: Screenshot
30.06.2019.
u 18:35

Marina je inače Hrvatica iz crnogorskog Bara, a trenutačno prebivalište joj je Frankfurt

Poznati producent i estradni menadžer Saša Mirković koji je sa Marijom Šerifovic 2007. osvojio Eurosong i prestižno glazbeno natjecanje doveo u Beograd pronašao je novu muzu. 

Čovjek koji je gradio neke od najvećih glazbenih karijera u regiji javnosti predstavlja 21-godišnju Marinu Glavanović. Crnki iznimnih glazbenih sposobnosti predviđaju veliku karijeru.

Marina je inače Hrvatica iz crnogorskog Bara, a trenutačno prebivalište joj je Frankfurt. Za svoje prvo predstavljanje publici odabrala je cover pjesme Luda glava balkanska.

Duet Ace Lukasa i Marije Šerifović iznijela je u romantičnoj ženskoj izvedbi i na prvo slušanje osvojila srca publike. Ovih je dana pod redateljskom palicom Gorana Markovića na lokacijama Kotora snimljen i video spot s kojim Marina najavljuje svoj pohod na estradu. Doznajemo i kako je već u pripremi nekoliko pjesama renomiranih autora čija imena za sad još ne otkriva.

Tko zna, možda se i Marina pojavi na pozornici Eurosonga pod crnogorskom ili možda hrvatskom zastavom...

Komentara 2

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:33 30.06.2019.

Baca na Miu Khalifu.

KO
korisnik997
20:17 30.06.2019.

Hahaha Hrvatica iz Crnogorakog Bara, pa to ste vi pocele prisvajat i Srbe i Crbogorce i Bosance i Austrijance, samo nek je neki uspjeh odma je to Hrvat pa cak i iz Uzbekistana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije